Goed afgewerkt, snelle levering

Software met veel mogelijkheden, gemakkelijk te bedienen. Mooie afwerking en snelle levering.

super

zoals altijd, het is compleet af

Wel vind ik de boeken altijd wat te donker afgedrukt..en er zaten dit keer op 2 pagina's een streep doorheen.

Uiteraard is elke druk anders, dit keer te geel afgesteld vergelijken met het andere duplicaat

Over t algemeen ben ik wel tevreden, omdat ik elk jaar een boek met dezelfde buitenkant en formaat wil bestel ik al tig jaren bij myphotofun. Maar moet er wel bij zeggen dat ik t elke keer weer spannend vind om t boek te ontvangen om te zien hoe de kleuren uitvallen. Daar zit nogal eens verschil in. Qua formaat ideaal boek, ook de manier van verlijmen.

al 15 jaar tevreden

klantvriendelijk programma /software, ondanks vele mogelijkheden. Snelle levering van eenvoudige fotoalbums (spiraal) met harde kaft en 200blz iets langer .

Mooi product, maar mag sneller en behoefte aan extra functionaliteiten.

Voorheen kon elke pagina apart worden verplaatst/geplaatst, nu kan dat alleen per dubbele pagina. Voorheen kon je per pagina een achtergrond maken van een eigen foto. Nu kun je alleen kiezen uit standaard-achtergronden. Productie/levertijd mag sneller.

Mooi eindresultaat en snel verstuurd.

De spiraal fotoboeken zijn heel gemakkelijk door te bladeren. Het L formaat is handzaam gelijk een A4 blok.

Super mooi geworden

Altijd goed 😃 trouwe klant alleen de laatste keer had ik er 2 besteld en kreeg ik ze achter elkaar ingebonden . Verder nooit problemen .

Snel en goed!

De vakantie met mijn kleindochter van 10 jaar, was zo gezellig dat ik haar graag een herinnerings fotoboekje wilde nalaten! Ik ben benieuwd om haar reactie te zien als ik het haar geef.

goed verzorgd

ik werk al jaren met my photofun vele boeken voor de klein kinderen

Makkelijk & leuk!

Eenvoudig programma met voldoende mogelijkheden om een vrolijke slinger te maken.

Netjes en praktisch, jammer dat t nog niet in elkaar zit.

Netjes en praktisch, jammer dat t nog niet in elkaar zit.

Ruim voldoende

Sinds de nieuwe versie van Photofun mooier album.

ruime keuze fotoboeken

Super service en geweldig mooi product

Superservice en heel mooi product welke naar tevredenheid ook snel is afgeleverd!!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit papier alsook de afdruk. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!

Ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Het is altijd weer een uitdaging om een fotoboek te maken. Op basis van de getoonde mogelijkheden en goede onderdelen is het zeker te doen om een behoorlijk product tot stand te brengen.

Zoals gewoonlijk was het weer goed

Ik bestel al jaren bij MyPhotoFun en in al die jaren leveren ze kwaliteit. Het programma is heel makkelijk te gebruiken en je kan er je eigen creativiteit in kwijt.

Ik heb het helaas niet ontvangen

Was een grote teleurstelling dat het niet geleverd is. Sta je met lege handen aangezien ik het cadeau wilde geven.

Mooie foto's

Jammer genoeg dacht ik dat ik een maat groter had besteld. Het vorige album was maat L liggend en dat heb ik nu weer besteld volgens de gegevens. Echter wijken de maten af.

Onvoorstelbaar

Het was een probeersel maar het is zo'n mooie slinger geworden dat ik er nog meer ga maken 👍🏼

Goede kwaliteit en service

De bestelling werd zeer snel afgehandeld en toegezonden, ondanks dat dit een actie met korting was. De kwaliteit van het drukwerk is zeer goed. Als ik een opmerking heb wordt deze direct serieus opgenomen en afgehandeld.

Top kwaliteit.

Alles wat ik tot nu besteld heb wordt snel geleverd ziet er uit zoals ik het gemaakt heb. Ben altijd blij met het resultaat.

Voor herhalung vatbaar.

Superkwaliteit en korrekte levering.

Prima fotoboek, goede service!

Altijd een goed gevoel bij de service en heb je een vraag, netjes en duidelijke uitleg!

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Over MyPhotoFun

MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.