Goede kwaliteit, snelle levertijd, beperkte mogelijkheden voor ‘landscape’ foto’s

Een aantal jaren geleden heb ik ook via deze site een fotokalender besteld. Net als toen prima service en goede kwaliteit. Alleen is de indeling van foto’s tov tekst veranderd, waardoor ik mijn foto’s minder goed kwijt kan. Dat vind ik jammer.

Goede snelle service, vlotte afhandeling. Bij het online fotoboekbewerkingsprogramma mis ik het eea.

Goede snelle levering, jammer dat de optie glans papier erg prijzig is. Het fotobewerkings programma is erg karig. Mis daar daar toch een aantal opties. Voordeel jullie zijn een van de weinige die nog spiraal producten leveren.

Nu al 4x een fotoslinger besteld en wat is dat gaaf! Zo persoonlijk om met een gelegenheid op te hangen. Kwalitatief erg mooi en erg snelle levering zoals beloofd. Ook goed bereikbaar voor eventuele vragen. Aanrader.

Service is zeer goed en snel

Ben heel blij met My Photo Fun - foto's zien er heel vrolijk uit!

Zeer klantvriendelijk personeel dat bereid was mee te denken een boek van 400 pagina's onder tijdsdr

Nog nooit eerder zo'n groot fotoboek gemaakt. Personeel van myphotofun dacht en leefde met ons mee! Wel lastig om in de online versie te scrollen naar pagina's in het boek. Het systeem liep nogal eens vast. Dat betekende opnieuw opstarten en vervolgens helemaal doorklikken naar de pagina waar je gebleven bent. In zo'n groot boek zou het fijn zijn als je naar een bepaalde pagina kunt 'springen' door bijvoorbeeld het paginanummer in te vullen.

Goed, attent en snel

Goed en attent en snel!

Goede service bij team support, snel antwoorden bij vragen, zéér correct, Vlotte levering foto boek.

Kwalitatief hoogwaardig, goed afgedrukt en gebonden. Doorslaggevend voor mij is het formaat van 24x34 waar anderen blijven steken op A4. Al jaren klant en over het algemeen zeer tevreden.

De ervaring met Myphotofun

De ervaring met Myfhotofun is gewoon goed. Maak geregeld met mijn kleinzoon van 5 jaar kadootjes van uit jullie aanbod. Deze keer 3 posters formaat 30x45cm groot. De postbezorging van GLS heeft niet de moeite genomen om even aan te bellen, maar de enveloppe zo door de brievenbus geperst. Het resultaat van jullie goede werk is hierbij totaal verziekt doordat aan de boven en onderzijde van de poster een grote vouw zit over de gehele lengte. Misschien een TIP om op de enveloppe een grote sticker te plakken met "NIET VOUWEN". We vragen niet om een nieuwe set posters omdat de verrassing er dan niet meer is, maar wel om aan GLS door te geven dat ze hier toch wel meer aandacht aan mogen geven.

Goed alles geregeld

Vriendelijk alles geregeld en goede boeken. Mag wel wat meer achtergronden e.d.

Goed alles geregeld

Vriendelijk alles geregeld en goede boeken. Mag wel wat meer achtergronden e.d.

Uitstekende kwaliteit en excellente service

Ik had een bijzonder foto album op korte termijn nodig. Myphotofun maakte dat mogelijk. Ruim op tijd kwam het album bij mij thuis. Effect was groot😃

Een probleemloze manier om een fotoboek te maken

Prima service, niet duur, prachtig product, en nog snel geleverd ook!

Prima service, niet duur, prachtig product, en nog snel geleverd ook!

Snelle levering, mooie kwaliteit, goed bereikbaar voor advies, zeer tevreden

Zeer tevreden zowel over de kwaliteit als over de hulp.

Dit is het derde boekje dat ik mbv MyPhotoFun hebb gemaakt. Tot grote tevredenheid.

Prachtig

Bij het maken van de fotoslinger waren een aantal van de gebruikte foto’s van een mindere kwaliteit. Nu ik de slinger heb ontvangen is hier niets van terug te zien. Allemaal prachtige foto’s. Het A-5 formaat met de punt is ook precies zoals verwacht.

mooi verzorgd boek

het juiste formaat en kwaliteit kiezen moet vooraf zorgvuldig worden gedaan. anders wordt het een teleurstelling. er zijn te weinig combinaties waar tekst ingevuld kan worden.

leuk aandenken

leuk aandenken van gezellige dag

Mooie fotoslinger

Prima en snelle productie en verzending

Goede service, alles snel geregeld

Tot nu toe gaat alles prma, ik had wat opstartproblemen maar nu werk ik er vrij gemakkelijk mee.

Superleuk!

Zeer goed.

Uitstekend product tegen een redelijke prijs. Hier kun je iemand nog eens mee verrassen

Eenvoudig te maken, eenvoudig te bestellen, topkwaliteit, snel geleverd. Leuk om iemand cadeau te geven.

Mooi album voor een schappelijke prijs

Nu ik gewend ben fijne software maar het was wel even uitzoeken. Alles is niet helemaal duideliik. Mooi album geworden en door de actievoucher ook voor een schappelijke prijs.

Mooi tijdschrift voor een prima prijs!

Papier is mooi. Snelle service en prima telefonische hulp gehad. Ga hier zeker weer gebruik van maken!

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Over MyPhotoFun

MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.