Snel klaar, leuk boekje geworden

Snel klaar, leuk boekje geworden

Duidelijke website, scherpe prijzen

Na het bestellen van de fotoboeken erg tevreden over de snelle productie en levering. De hoesjes die ik erbij bestelde bleken gratis te zijn. Dat was bij het afrekenen een leuke verrassing.

Makkelijk programma en snelle service

Wel mag de afwerking iets fijner!

Snel, uniek en precies wat ik zocht.

Dit keer een recensie van mij omdat ik superblij ben dat ik MyPhotoFun heb ontdekt en dat gun ik anderen ook. Eerst heb ik een verjaardag kalender gemaakt met mogelijkheden die ik op andere sites niet kon vinden. Ook het magazine dat ik heb gemaakt ( als de weekbladen met gewoon papier) ben ik nergens anders tegen gekomen. Goedkoop en supersnel.

prima snelle service

sommige pagina's hebben een felblauwe lucht en de tekst is in purper en daardoor in boek bijna niet te lezen , op pc redelijk , dus ook mijn schuld een beetje

Eenvoudig te maken, goede kwaliteit/prijs.

Tot op heden altijd prima geholpen bij vragen. Goed bereikbaar, en goed oplossingsgericht. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Maak hier nu al bijna 10 jaar jaarlijks fotoboeken en kalenders.

Uitstekend.

Ik ben erg blij met het boekje want het voldoet aan wat ik er van had verwacht. Goed van kleur en helderheid. Met een woord uitstekend.

Pluspunten

1ste begin is het even puzzelen hoe alles werkt. Leuke bewerkmogelijkheden en toepassingen. Persoonlijk zou ik al op website , maar ook daarna vermelden, dat de leveringstermijn zeer kort is. Dit was een zeer aangename verrassing.

* Afwerking (ijzeren ringband) mag veel strakker. Na 1x kijken alle vellen los. * Eigen achtergrond mogelijkheden zou leuk zijn. * Kreeg het niet voor elkaar de verjaardagen dikker en groter te maken op de kalender.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

betrokkenheid door snelle antwoorden.

foto's zijn soms iets te "rood" van kleur naar mijn smaak.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Klasse

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Blij met dit formaat fotoboek. Voor mijn kleinzoon maak ik alles op groter formaat, maar voor zijn vader en onszelf kunnen we het kleine formaat bestellen.

Vanuit grote formaat bestelling hetzelfde om kunnen zetten naar een kleiner formaat zonder alles opnieuw te moeten doen.

• Kennis & Vakmanschap

Werken op rasterlijnen is lastig. Meer inzoomen mogelijk?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De fotoboeken zijn van een goede kwaliteit. Maar àls er al iets mis mee is doen ze niet moeilijk en wordt het opnieuw gemaakt. (Is pas 1 keer gebeurd). Ik heb tot nu toe alleen maar goede service ondervonden, ook als ik vragen had.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit.

• Afspraken nakomen

Controle op volgorde pagina's kan beter. Ik had 3 boeken besteld. 2 waren er goed en bij 1 zat er een pagina niet op de juiste volgorde. Vanwege tijdgebrek heb ik het boek niet teruggestuurd. Kwaliteit is wel prima.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering

In de tijdschrift software lijkt de laatste pagina aan de binnenkant van de omslag te staan. In de praktijk blijkt dit de achterkant te zijn. Niet altijd handig dus. Bij de fotoboeken is dit wel erg duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, ziet er leuk uit

Was kleiner dan ik verwachtte. Roze omslag was gewoon doorschijnend

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, veel keus en mooie afwerking.

Software loopt soms vast

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Over MyPhotoFun

MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.