Pluspunten
Vlotte en correcte service. Resultaat zoals gewenst.
VerbeterpuntenProgramma aanpassen zodat het minder snel blokkeert tijdens het gebruik ervan.
Pluspunten
Snelle levering en gunstige aanbieding
VerbeterpuntenVoor en achterkant van het fotoboek niet goed afgedrukt. Helaas een witte band zichtbaar.
Pluspunten
Snelle levering; ook als er initieel iets fout is gegaan. De vlaggetjes zijn een geweldig idee om een verjaardag mee op te vrolijken.
Verbeterpunten-
Dank u voor uw mooie beoordeling! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Snelle levering van een mooi produkt
Wat leuk om een fotoboek te maken vanaf de geboorte tot 75 jaar. Veel plezier met uw boek en bedankt voor uw mooie beoordeling. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Prachtige albums..
VerbeterpuntenMisschien een spellingscontrole bij tekst. Is mij een paar keer gebeurd, ondanks eindeloos nakijken, er toch fouten in de tekst zaten.
Dank u voor uw tip. Wij zullen dit meenemen bij de verdere ontwikkeling van onze software. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Goede kwaliteit prijsverhouding
VerbeterpuntenMeer pastel kleuren in de achtergronden.En in het verleden kon je de achtergrond vrij simpel een kleurgeven die een voorbeeld op de foto had
Bedankt voor uw beoordeling. U kunt de pastelkleuren kiezen via het inspector menu aan de rechterkant van de pagina. Hier is het hele kleurenpalet aanwezig als u kiest voor anders. Team MyPhotoFun
Dank voor de mooie beoordeling. Team MyPhotoFun
Pluspunten
De kwaliteit van jullie boeken is echt fantastish, alsook as ik een vraag heb krijg ik heel vlug een antwoord van jullie. Ik woont in Zuid Afrika en kan ook hier laten maken, de kwaliteit is ook goed, maar met jullie "specials" bestel ik het graag bij jullie. Onze familie neemt het dan mee naar ZA.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat super dat uw familie de boeken meeneemt naar Zuid Afrika! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Goede kwaliteit, mooie albums
VerbeterpuntenSoftware niet altijd even handig. Per foto moet je kader aangeven. Levertijden zijn de laatste 2 jaar flink opgelopen. Levertijd is echt minpunt geworden.
Bedankt voor uw beoordeling. De levertijd van de boeken is 5 werkdagen over het algemeen leveren wij met 5 werkdagen ook echt uit. Het kan eens voorkomen dat dit langer wordt in een drukke periode. De spiraalgebonden boeken worden de volgende dag al geleverd. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Goed product en snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
TOP
Pluspunten
Prima bedrijf & producten
VerbeterpuntenDie nieuwe software is technisch gezien echt geen verbetering. Voorkeursinstellingen zouden veel meer ingesteld moeten kunnen worden, menu is lastiger zoeken dan oude software. Het is minder overzichtelijk. Verder kan er wat meer aandacht komen voor het lijmen van het boek.
Pluspunten
De herkansing die geboden werd na overleg
Verbeterpuntende verbetersoftware verwijdert veranderingen die buiten het eigen fotoprogramma gemaakt zijn, wat een ongewenst resultaat gaf. Na overleg, ontstaat door miscommunicatie een boek met een grauwsluier doordat de verbetersoftware uitgezet was, wat opnieuw een ongewenst resultaat gaf, De nieuwe versie van het boek wacht ik met spanning af. De software is onvoldoende gebruiksvriendelijk
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben uw boek nogmaals geprint en geleverd. Jammer dat uw boek niet de eerste keer is geworden zoals u had verwacht. Wij werken idd met fotoverbetersoftware die als de foto's zelf worden bewerkt wel eens wat te veel kan worden. Dit kunt u dan altijd uit laten zetten op uw klantenkaart. Team MyPhotoFun
Pluspunten
ooit hadden de foto’s iets afgegeven op de tegenoverliggende bladzijdes. Het was niet heel hinderlijk maar het hoort ook niet. Ik scheef dat in een recensie. Myfotofun nam contact met mij op en herdrukte kosteloos mijn album! Dat noem ik grote klasse, een bewijs dat je als bedrijf kwaliteit wil leveren, eer van je werk hebt en betrouwbaar bent.
VerbeterpuntenMijn eerste album maakte ik jaren geleden helaas op een klein formaat. Nu mijn ogen wat minder worden heb ik daar spijt van. Adviseer ongevraagd om albums niet te klein te maken.
Dank u voor uw mooie beoordeling. Uiteraard leveren wij graag goede producten uit. Fijn dat uw boeken nu helemaal goed zijn. Team MyPhotoFun
Pluspunten
uitgebreid programma dat makkelijk te gebruiken is. hele snelle levering!!
Mooie beoordeling dank u!
Pluspunten
een leuke actie zorgde voor een mooi fotoboek van 100 blz. zodat er makkelijk een jaarboek gemaakt kon worden
Dank u voor de mooie beoordeling. De acties zijn idd erg leuk om een mooi jaarboek te maken. Team MyPhotoFun
Ik heb mijn boek nog niet ontvangen:(-ik hoop dat dit snel wordt opgelost
Gelukkig is uw boek inmiddels geleverd. Wij wensen u veel plezier van uw fotoboek. Team MyPhotoFun
Pluspunten
snel, helder, al langere tijd dezelfde lay-out zodat ik nu een mooie serie heb van mijn kleinkinderen (14 stuks)
Verbeterpuntenmeer korting bij langer klant zijn
Mooie beoordeling. Dank u! Via de nieuwsbrief kunt u regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. Hou deze dus goed in de gaten :-) Team MyPhotoFun
Pluspunten
Ze staan altijd met raad en daad voor je klaar en allemaal even vriendelijk, ze nemen zelfs de tijd om je met de teamvieuwer te helpen. Ik ben al jaren klant en wil geen ander. Mijn dochters en kleindochters zijn klant en veel van mijn vrienden en allemaal vol lof en de boeken zijn prachtig ,
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Daar zijn wij blij mee. Fijn te horen dat u en uw dochters zo tevreden zijn over onze boeken! Team MyPhotoFun
Dank u voor de mooie beoordeling. De vlaggetjes zijn altijd leuk tijdens verjaardagen of feestjes! Team MyPhotoFun
Helaas is mijn produkt niet goed aangekomen. De hoeken waren beschadigd en er zit een kleine vouw op elke blz in die hoek
Na deze beoordeling hebben wij contact gehad en hebben de klant een nieuw boek geleverd. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Ga zo door MyPhotoFun met jullie prachtige fotoboeken aanbod en printkwaliteit!
Super Dank u wel! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Snelle service, mooie kwaliteit, goed verpakt voor bezorging, simpel foto's in te voegen.
VerbeterpuntenHet enigste wat ik jammer vond, was dat ik geen foto's kon overlappen of zelf bepalen waar ik een foto wilde zetten. Maar voor de rest super tevreden!
In de MyPhotoFun Designer software kunt u deze opties zeker uitvoeren. U kunt de software downloaden vanaf de website. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Heel snelle levering . prima kwaliteit. leuk en originele producten
Super dank u! Team MyPhotoFun
Xenonstraat 1
1362 GD Almere
MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.