Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Pluspunten
Handig programma en mooie afwerking van het product. Hebben ook leuke acties!!!
VerbeterpuntenJe kan een foto van bv pagina 5 niet naar pag 10 verplaatsen. Kon vroeger wel.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! U kunt foto's over de pagina wel verplaatsten maar niet naar een andere pagina dat is inderdaad niet mogelijk. Voor meer tips en trics zie de handleiding op onze website. Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Wat een mooie beoordeling dank u! Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Pluspunten
GEEN helaas. 2e review, eerste kan ik niet aanpassen. Eerste bestelling (1 kalender) ging niet goed maar hebben ze keurig opgelost, review een 8. Dit gaat over de 2e bestelling (3 kalenders) ging wederom niet goed, zelfde fouten in de kalenders. Maar ze hebben me niet dezelfde service willen gegeven als de eerste keer. Integendeel. Dus ik ga hier nooit meer iets bestellen. Ik heb er 75 euro teveel aan betaald. Waardeloos.
VerbeterpuntenConsequent zijn in service geven anders verlies je terecht je klanten.
Jammer te horen dat wij uw probleem niet hebben kunnen oplossen. Graag ontvangen wij de kalenders retour om uw probleem te kunnen beoordelen en op te lossen. Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Pluspunten
Bij een vraag, heel goed, duidelijk en snel geholpen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
de nieuwe software gebruiksvriendelijker maken. De oude software is dat wel
Bedankt voor uw mooie beoordeling. De nieuwe software is inderdaad even wennen. Voor een uitgebreide handleiding kunt u terecht op onze website onder HELP. Hier staan handige tips in. Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Pluspunten
heel goed. alles word goed opgevolgd.
Pluspunten
Aanhouden afmetingen fotoboeken zodat er over de jaren heen in eenzelfde maat een serie fotoboekjes gemaakt kan worden. Staat mooi strak op de boekenplank.
VerbeterpuntenFoto ordening: naam en datum overnemen en hierop kunnen sorteren. Nu had ik fotos door elkaar staan.
Pluspunten
Goede uitleg toen ik belde hoe ik een zwarte achtergrond kon krokgen. Ik had nog een oude versie en de medewerker heeft me geduldig uitgelegd hoe ik het kon krijgen. Uiteindelijk is het een super mooi boek geworden met mooie herinneringen aan mijn vader.
Het toevoegen van een tekst op een kalenderblad zou duidelijker moeten kunnen. Voorheen was dit makkelijk met ook diverse lettertypes
Pluspunten
Bij de nieuwe versie is een handleiding meegeleverd, die al op veel zaken antwoord geeft. Telefonisch contact met helpdesk is vlot en goed. Melding drukproces en verzending heel fijn. Veel keuze in uitgaves.
VerbeterpuntenMomenteel geen.
Pluspunten
levering mooi op tijd en goed verpakt zodat drukwerk niet beschadigd aan komt.
VerbeterpuntenZou mooi zijn als er ook op echt mat papier geprint zou kunnen worden
Pluspunten
Supersnelle levering!
VerbeterpuntenVeel foto's kon ik niet gebruiken op de vlaggetjes, dan werd de kwaliteit slecht. Ik weet niet of hier iets aan verbeterd kan worden?
Xenonstraat 1
1362 GD Almere
MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.