Ik hoop dat jullie dit formaat nooit weer uit de handel halen. (het grote liggende formaat, wat nu nieuw terug is) Ik had van elk jaar een fotoboek besteld, totdat afgelopen jaar dit formaat niet meer te kiezen was. gelukkig nu wel weer.
Pluspunten
- 2x binnen 2 dagen het product binnen! - Telefonisch afgesproken dat ik een nieuwe slinger mocht maken omdat ik echt teleurgesteld was erover, door een misverstand.
VerbeterpuntenDat je kunt zien hoe de slinger er uit komt te zien als je het besteld! Dat voorkomt zoveel ''missers'' Want zelfs de 2e keer is het niet helemaal zoals gewenst. Omdat ik dus niet kan zien hoe de slinger gaat worden in zijn geheel. - De volgorde van foto's kun je niet aanpassen/veranderen via je mobiel. - Als ik naar ''terug'' ging, was k alles kwijt en mocht ik helemaal opnieuw beginnen. Als jullie hier invloed op hebben: de Software zo laten zijn dat er een pop up komt met een waarschuwing (weet u zeker dat u deze pagina gaat verlaten? Dan gaan de gegevens verloren klik ja of nee etc)
soms wat kleur afwijking met de foto op de pc
Pluspunten
Prachtig XL album tot volle tevredenheid.
Pluspunten
Mooie afdrukken, goede kleuren, er zaten wel 3 printfouten in maar ik krijg een nieuw boek, dus dat is goed opgelost
VerbeterpuntenHet lukte mij niet om een tekst op de rug van de omslag te zetten, ik weet niet of dat wel kan maar een duidelijke instructie zou daarvoor dan wel handig zijn.
Pluspunten
Makkelijk programma om te gebruiken.
VerbeterpuntenKleuren zijn vaak flauw, niet helder genoeg. Weinig keuze in achtergronden.
Pluspunten
Super tevreden over mijn bestelling en de mogelijkheden
VerbeterpuntenIets duidelijker overzicht voor fotoos plaatsen. Past niet altijd in kader.??
Pluspunten
Correcte levering en betrouwbaar. Bij fouten goede nazorg.
Verbeterpuntenkleuren
Pluspunten
Snelle levering prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenHet ophangkoord wat erbij zit is voor 50 vlaggetjes iets te slap zit iets teveel rek in voor een overspanning. Voor de rest heel blij met de snelle levering en de kwaliteit ziet er top uit. Een aanrader. Gr
Pluspunten
De fotoslinger is super leuk geworden. Mooie kwaliteit en snelle levering. Heel blij mee!
VerbeterpuntenIn eerste instantie ging het niet helemaal goed. De betaling was afgeronde, maar de bestanden nog niet verzonden. Na een telefoontje kwam ik erachter.
vergroten en verkleinen va foto's eenvoudiger maken. of ik heb dat nog niet kunnen vinden in het nieuwe Designer programma.
Pluspunten
Verschil in opacity was niet zichtbaar in m'n ontworpen verjaardagskalender, na email contact hebben ze dat meteen geregeld voor me, verder top!
VerbeterpuntenOptie opacity kunnen aanpassen in jullie programma zelf.
Pluspunten
Keurige boeken en relatief snel geleverd. Ook een keer nazorg nodig gehad vanwege een verkeerde kaft bij mijn eigen inhoud, maar dat werd heel snel en keurig opgelost.
VerbeterpuntenDe fotokaders in het (offline) programma zitten niet allemaal op de millimeter gelijk. Als ik dit zelf aanpas, wordt dat toch niet juist afgedrukt. Ik kan niet op de millimeter afgaan in de voorbeeldweergave die beschikbaar is. Ook zijn de foto's toch altijd donkerder afgedrukt dan ik zou verwachten.
Pluspunten
Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenWerkscherm is op de computer is wat klein. Daardoor geeft het bij het maken van een groot album een vertekend beeld van de werkelijkheid. Dit geldt vooral bij het gebruik van teksten en de grote van de letters.
Pluspunten
Goed en snel klaar voor verzending
VerbeterpuntenTrage reactie GLS. Pakket misschien andere bezorger.? Pakket heeft 24 uur bij GLS in verdeelcentrum gelegen waardoor levering niet op donderdag maar op vrijdag plaatsvond.
Pluspunten
Het telefonisch advies was duidelijk. Gunstige prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenDe pagina's waren krap afgesneden. Na melding hiervan is alles prima opgelost.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen over de klacht van uw boek. Wij willen dit uiteraard graag voor u herstellen. Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Xenonstraat 1
1362 GD Almere
MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.