Pluspunten
Ik heb de laatste jaren heel wat fotoboeken gemaakt bij My PhotoFun, en ben zeer te spreken over de kwaliteit. Zelfs als je een melding krijgt over de kwaliteit van de foto, is het afdruk prima om te zien.
VerbeterpuntenGraag zou ik bij een volgende software release, de veranderingen willen doorkrijgen, zodat ik weet, waar ik op moet letten.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Bij de updates staat altijd vermeld om welke producten het gaat. De handleiding is nu ook beschikbaar via de website onder het kopje help. Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
nieuwe software geeft de maten van de pagina"s niet overzichtelijk aan en heeft minder keuze in de indeling van de omslag.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. U kunt ook zelf een leuke indeling maken op het omslag en deze dan opslaan. Zie de handleiding hoe dit precies werkt. De handleiding is beschikbaar via de website onder help. Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Pluspunten
Very helpful service and advice via email, mainly because the site is not available in English and I have some problems with Dutch! Thank you very much - I look forward to making another order very soon!
Pluspunten
Altijd aanspreekbaar, goede tips en hulp bij problemen of als een vouchercode dreigt te verlopen.
VerbeterpuntenZorg dat de achtergrond kleuren (eigen gemaakte) aanwezig blijven bij het product. Nu elke keer bij openen opnieuw maken. En ook mogelijkheid geven een kleur uit een foto te halen als achtergrond.
Bedankt voor uw tijd en de mooie beoordeling. Wij hebben uw tips meegenomen naar de ontwikkelafdeling. Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had de voorkant en de achterkant omgedraaid. Ik weet niet of het aan mij zelf ligt of aan myphotofun
Bedankt voor uw tijd en de beoordeling. Wij hebben u een mail gestuurd over het herstellen van het omslag van uw boek Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Pluspunten
Het was even wennen aan het nieuwe programma, enkele zaken lukten niet zo goed. Dankzij de duidelijk info van jullie goed opgeleid personeel kon ik mijn fotoboek vlot afwerken! Ik krijg snel en duidelijk antwoord op elke vraag, bedankt!
VerbeterpuntenWij hebben al veel fotoboeken bij jullie besteld, jammer dat bij het nieuwe programma de zwarte pagina's op de binnenzijde van de harde kaft vervangen is door bleke pagina's. De zwarte straalden meer klasse uit! Ook jammer dat je moet bij betalen voor print op de Kaft.
Bedankt voor uw tijd en uw mooie beoordeling. Het klopt dat al enige tijd de zwarte bladen zijn vervangen door witte schutbladen. De zwarte zijn niet meer leverbaar. Wij hebben de prijs van het boek nu vermeld op de site zonder foto-omslag, vandaar dat deze apart wordt genoemd tijdens het bestellen. De handleiding is nu ook beschikbaar voor de software op de website onder het kopje help. Hier kunt de handleiding downloaden. Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Pluspunten
Snel geleverd. Goed verzorgd.
VerbeterpuntenRelatief hoge verzendkosten.
Pluspunten
Zeer snelle levering en mooie fotokwaliteit.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering deze keer. Aanbiedingen
VerbeterpuntenSlinger gemaakt op de site met puntvlaggetjes, maar kreeg rechte geleverd.
Pluspunten
Doe al jaren deze fotoboeken...ben altijd super blij met het resultaat... Mooi document elke keer weer!
VerbeterpuntenSinds de nieuwe editie zijn de eerste en laatste pagina's beige i.p.v. zwart...en dat vind ik echt jammer...liefst allemaal zwart staat veel mooier!
Dank u voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
Pluspunten
Ze leveren wat ze beloven.
VerbeterpuntenTwee zwakke punten in de software. Erg jammer.
Pluspunten
De afdruk is prima
VerbeterpuntenHet programma verbeteren met eigen kleur achtergrond. Verbeteren tekst invoer. Door de aanbieding heb ik huervoor gekozen maar had er spijt van toen ik al bezig was. Andere bedrijven hebben betere programmas met meer mogelijk heden.
Pluspunten
MyPhotoFun is veeeeeeel uitgebreider dan andere foto boeken makers en bovendien vele malen simpeler in gebruik en installatie.Het FotoFun boek is bovendien van superieure kwaliteit en de fotokaft met onze eigen foto's is een kunstwerkje op zich.
Pluspunten
De vernieuwde sjablonen met achterliggend grafiekpapier is erg handig
VerbeterpuntenDe verbeterde sjablonen blijken in het fotoboek zichtbaar te blijven als de foto niet helemaal passend is gemaakt. Dat is jammer, want hierdoor krijg je lelijke randen naast de foto. Dit is trouwens niet zichtbaar tijdens het maken van het boek. Ook zou het meer werk betekenen om alle foto's precies passend te maken.
Xenonstraat 1
1362 GD Almere
MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.