Super! Hier doen wij het voor Met vriendelijke groet Team MyPhotoFun
Super beoordeling dank u! Met vriendelijke groet Team MyPhotoFun
Pluspunten
Snelle levering en prima kwaliteit. Een vorige keer problemen gehad met de inbinding en dat werd keurig en professioneel opgelost. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf!
VerbeterpuntenVooraf een goede controle op de inbinding van het boek voorkomt misschien dat je service achteraf moet verlenen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij hebben onze kwaliteitscontrole aangepast. Groet Team MyPhotoFun
Dank voor de mooie beoordeling Groet Team MyPhotoFun
Pluspunten
Uitgebreid foto programma. Verl mogelijkheden. Hele snelle levering. Na 2 dagen al in huis.
Super mooie beoordeling! Dank u wel!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Prachtig album met de optie 'glossy'. Mooie en stevige kwaliteit en ook de opties voor kaders, randen en pagina-indeling zijn zeer ruim.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Verbeterpunten-snellere levering -laten weten wanneer het ongeveer geleverd wordt of Hoelang het duurt voordat het klaar is.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. De levertijd staat bij ieder product vermeld op de website. Als u product wordt verzonden ontvangt u een email.
Pluspunten
mooi produkt,lage prijs!
Dank u voor uw mooie beoordeling. Team MyPhotoFun
Verzendkosten reduceren
Bedankt voor uw beoordeling! Hier zijn wij blij mee! Team MyPhotoFun
Mooie beoordeling! Dank u. Team MyPhotoFun
Top dank u! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Goede foto software en snelle levertijd tegen redelijke kosten
Een 10! hier doen we het graag voor> Dank u wel! Team MyPhotoFun
Jammer dat je geen eigen foto's als achtergrond kunt gebruiken.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Het is zeker ook mogelijk om foto's te plaatsen als achtergrond. Wij sturen u een mail om uit te leggen hoe dit werkt! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Snelle levering, stevig verpakt.
Dank u voor uw mooi beoordeling! Team MyPhotoFun
Dank u voor uw mooie beoordeling! Wij gaan graag zo verder! Team MyPhotoFun
1969
Wat een super beoordeling! Hier zijn wij blij mee. Dank u! Team MyPhotoFun
Dank u Team MyPhotoFun
Pluspunten
Als het even niet lukt... wordt je altijd goed geholpen door de medewerkers van MPF. Ook zijn zij altijd goed en snel te bereiken per telefoon!
VerbeterpuntenGraag zou ik weer de begin- en eind pagina's weer zwart willen hebben, sinds kort is dit veranderd in beige. Vind ik minder mooi. Al ruim 10 jaar maak ik de boeken met zwarte pagina's! Wil graag hetzelfde aanhouden!!
Bedankt voor uw super goede beoordeling! De zwarte binnenkanten zijn niet meer leverbaar vandaar dat de boeken nu met een witte binnenkant worden geleverd. Team MyPhotoFun
Het is onduidelijk op welk tijdstip het album bezorgd wordt...je kunt niet de hele dag thuis blijven. Gevolg: 3 dagen later dan nodig beschikte ik over het album.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Als het goed is kan het album dat u heeft besteld door de brievenbus en hoeft u hier inderdaad niet voor thuis te blijven. Albums die niet door de brievenbus kunnen worden nu verzonden met GLS zodat u altijd kunt zien wanneer deze bezorgd gaan worden. Wij blijven werken aan verbetering. Team MyPhotoFun
meer achtergronden effen kleuren
Bedankt voor uw mooie beoordeling. U kunt aan de rechterkant van de pagina de achtergrond selecteren via een kleurenpallet. Hier kunt u heel veel verschillende kleuren aanmaken. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenVoorkant van het album is niet duidelijk in het fotoprogramma. Fotoprogramma vind ik niet efficient werken.
Bedankt voor uw mail. Wat jammer dat de voorkant niet duidelijk was. Wij zullen dit doorgeven aan de ontwikkelaars zodat wij dit verbeteren. U kunt altijd bellen of mailen naar de helpdesk zodat wij u bij vragen verder kunnen helpen. Team MyPhotoFun
Xenonstraat 1
1362 GD Almere
MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.