Pluspunten
een heel mooi product. Goed bereikbaar. Goed geholpen bij al mijn vragen
VerbeterpuntenHet verzenden ging onduidelijk.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat uw vragen goed zijn beantwoord. Team MyPhotoFun
Pluspunten
toen mijn fotoprogramma het niet deed, heb ik alle hulp gekregen
Pluspunten
leuke aanbiedingen. Vlotte beantwoording van evt. vragen. goede kwaliteit/prijs verhouding.
Dank u voor uw mooie beoordeling. Fijn dat uw vragen goed zijn beantwoord. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Pas twee foto-albums bij MyPhotoFun gemaakt, maar niets dan lof over dit bedrijf. Zowaar persoonlijke aandacht (telefonisch en per mail). Heb MyPhotoFun aanbevolen in vrienden- en kennissenkring.
VerbeterpuntenMogelijkheid voor plaatsen van meer foto's per pagina.
Bedankt voor uw mooie reactie. U kunt in de software altijd meer fotokaders aanmaken of de foto's rechtstreeks plaatsen op de pagina. U kunt de pagina dan ook weer opslaan. Team MyPhotoFun
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze posters en de snelle levering. Team MyPhotoFun
Dank u voor de mooie beoordeling! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Mooi kwaliteit, snelle levering :-)
Bedankt voor uw leuke reactie!
Wat een mooie beoordeling! Dank u wel! Wij gaan zo door.
hoekje poster gekreukt Vraag voor evaluatie eerder ontvangen dan de poster Niet mogelijk foto van ander formaat in het kader te plaatsen
Dank u voor de mooie beoordeling. Wij hebben u een persoonlijke mail gestuurd om het gekreukte hoekje van de poster op te lossen. Wij maken uiteraard graag een nieuwe poster voor u. Met vriendelijke groet Team MyPhotoFun
Fijn om te horen dat ook de foto's die niet goed waren beoordeeld toch goed zijn geprint in uw boek. Met vriendelijke groet Team MyPhotoFun
Pluspunten
kwaliteit van de afdrukken is goed
Verbeterpuntendeze keer niet tevreden over min fotoboek. het boek is niet goed gelijmd en 4 pagina´s liggen los in het boek. Ik stuur nog een mail hierover. Voor deze prijs verwacht ik een uitstekend product.
Pluspunten
Af en toe een aktie
Pluspunten
Snelle reactie op mail. Boek zag er goed uit. Had het snel in huis.
VerbeterpuntenHet is even zoeken hoe het programma werkt. Onhandig is het dat je maar steeds 2 pagina's tegelijk kunt toevoegen. Ook de achtergrond instellen moet per pagina gedaan worden. Zou fijn zijn als dat in een handeling gedaan kon worden. Bij het gekozen fotoboek was het niet mogelijk om meer dan 200 pagina's te nemen. Jammer dat je geen hoogglans kunt nemen. Lettertype ziet er in het programma klein uit maar in werkelijk is het zeer groot. Had ik dat geweten had ik een kleiner lettertype genomen. Een kleine handleiding zou fijn zijn omtrent schuiven kaders, hoe tekst te plaatsen etc.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw feedback. Wij zullen proberen om dit aan te passen. Wij zijn hard bezig om een handleiding te maken zodat u deze bij het maken van uw boek ook kunt gebruiken. Mocht u nog vragen hebben over onze software dan helpen wij u graag verder via onze helpdesk. Groet Team MyPhotoFun
Pluspunten
Voor het eerst bij jullie een fotoboek gemaakt en ben helemaal blij met de kwaliteit van het fotoalbum, het is goed afgewerkt en snel geleverd ook het programma werkt fijn! Bedankt
VerbeterpuntenWat meer kleuren voor achtergrond zou fijn zijn.
Wat een mooie beoordeling! Dank u wel Groet Team MyPhotoFun
Pluspunten
Nazorg, klantenservice is uitstekend. Vriendelijk en goede oplossing bij onverwacht resultaat. Ik bestel al jaren eenzelfde Fotoalbum L, per afgelopen jaar is de L echter XL genoemd en is de L een kleiner formaat geworden. Ik heb dit tijdens bestellen niet doorgehad en heb na contact met de klantenservice zonder bijkomende kosten een XL versie gekregen. Uitstekend! Deze past weer in mijn reeks jaarboeken met dezelfde grootte, layout en uitstraling.
VerbeterpuntenMeer richten op semi-professionele fotografen die eigen beeldoptimalisatie doen. Ik heb een gekalibreerd beeldscherm en de beeldoptimalisatie uit laten zetten op mijn account. Concurrenten laten je dit zelf doen in de software. Wellicht zouden jullie een kleurenprofiel online kunnen zetten om zo de juiste kleuren te kunnen garanderen? Ik heb altijd een zwarte achtergrond om de kleuren er meer uit te laten springen, het zou mooi zijn als het extra blad (met barcode) en de binnenkant kaft in het boek ook in een gekozen kleur worden afgedrukt.
Bedankt voor uw rectie. Wij hebben u inmiddels ook een persoonlijke email gestuurd om de klacht over de kleur op te lossen. Wij willen uiteraard een mooi en goed product leveren. In de nieuwe software is er inderdaad een formaat fotoboek tussen gekomen omdat hier ook veel vraag naar was. Vandaar dat de namen wat zijn aangepast. Dank voor uw uitgebreide reactie. Team MyPhotoFun
Dank u voor uw mooie reactie. Veel plezier van uw kalender! Team MyPhotoFun
Pluspunten
had een vraag en deze werd vrij snel beantwoord
Bedankt voor uw reactie. Fijn dat uw vraag snel werd beantwoord door onze helpdesk. Team MyPhotoFun.
als je een nieuwe formule maakt zorg dan dat die gelijk compleet is incl de help. Filmpje oude formule. Betalen voor foto voorzijde e.d. Bij tel contact wordt steeds van Uw zijde gezegd. Ja daar zijn we nog mee bezig e.d.
Bedankt voor uw reactie. Het klopt inderdaad dat wij nog druk bezig zijn met het maken van een informatie sheet of filmpje. Momenteel zorgen wij eerst dat alle producten in de nieuwe software leverbaar zijn. Wij helpen u via de helpdesk uiteraard graag verder mocht u nog vragen hebben over onze software. Team MyPhotoFun
Pluspunten
al jaren trouwe klant. Geen enkele drang om naar een ander bedrijf te gaan!
Dank u voor uw mooie beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze producten! Team MyPhotoFun
Xenonstraat 1
1362 GD Almere
MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.