Pluspunten
Leuke acties en snelle levering
VerbeterpuntenSommige foto's in het boek zijn niet goed van kwaliteit (groen lijkt niet op de echte kleur groen) en een foto van een plafonds met heel rare pixels (terwijl het bestand groot genoeg is) De software is erg lastig: als je meerdere foto's op de zelfde lijn wilt uitlijnen, is dat geen doen.
Pluspunten
een geweldige helpdesk waar je altijd terecht kunt voor welke vragen dan ook zelfs als de vragen soms een beetje dom zijn.
Verbeterpuntener zijn heel vaak acties, fotoboeken zijn vaak duur. Je weet echter nooit wanneer die acties zijn en ik heb al een paar maal meegemaakt dat ik een grote bestelling deed en meteen daarna werd er een grote korting gegeven. Als ik een actie uitzondering is, kan daarover niets worden gezegd, maar als die met grote regelmaat voorkomen, moet op de een of andere manier worden gezorgd dat klanten daarvan kunnen meeprofiteren.
Pluspunten
Betrouwbaarheid
VerbeterpuntenRug (heel) lichtjes gekneusd bij posttransport
Pluspunten
De kleuren komen overeen met mijn PC-beelden, rekening houdende dat het ene een print is tegenover digitaal.
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
Ik maak elk jaar een agenda. Altijd goed. Toen een keer een foto verkeerd was afgedrukt kreeg ik gelijk een nieuwe agenda toegestuurd, mooie garantie.
Pluspunten
beoordeling hierboven
Pluspunten
Nadat ik een fotoboek had ontvangen met deels hele andere kleuren, is deze teruggestuurd, beoordeelt door MyPhotoFun en heb hiervoor een nieuwe exemplaar ontvangen! Super service! Zonder enige discussie!
VerbeterpuntenNIet echt verbeterpunt maar advies....acties afstemmen op hetgeen iemand altijd besteld. Voorbeeld: bestel zelf altijd formaat XL of XXL fotoboeken op echt fotopapier. Deze zitten zelden in een actie/aanbieding. Daarnaast is de looptijd vrij kort en het maken van een goed en mooi fotoboek kost vaak meer tijd.
Pluspunten
Ze komen hun afspraken na, ook als iets mis gaat met een zending bijvoorbeeld.
Pluspunten
Klantvriendelijk en reageren snel op een vraag
VerbeterpuntenHeb ik niet
Scholen benaderen, dat ze een fotojaarboek kunnen maken voor alle eindexamenklasleerlingen tegen een zeer lage prijs. Heb ik jaren gelden gedaan en werd ontzettend goed ontvangen, niet alleen door de leerlingen zelf, maar ook door ouders. Zelfs eindexamenklasleeringen kunnen samen onder begeleiding van een mentor zo´n jaarboek maken. Succes
Pluspunten
Snelheid en de mogelijkheden
VerbeterpuntenIets minder glad papier gebruiken vr agenda, want moeilijk op te schrijven met pen. Elastiek toevoegen aan agenda zodat je kan zien waar je bent, voor wat betreft de datum.
Pluspunten
Ik bestel ieder jaar de (aanvulling) van de losbladige agenda en ben iedere keer positief verrast door de kwaliteit.
de verzendkosten veel te hoog!!
Positive
The way your birthday calendar can be customised. The many available standard layouts on offer. The fact you can modify standard layouts and place photos almost how you want on the calendar.
SuggestionsIt would be great to be able to auto fill the birthday calendar with the names of the days (Monday, Tuesday...) and have a different colour for weekends. It would be great to be able to auto fill public holidays (with country selection, example: select UK, and you get UK holidays). It would be good to be able to select the language of the labels on a calendar (English, Dutch, French...)
Pluspunten
Makkelijk benaderbaar
Pluspunten
Goede service. Foutje wordt snel hersteld.
Pluspunten
geregeld mooie acties Bellen bij een probleem gaat snel en effectief. Probleem opgelost
VerbeterpuntenDe gebruiksvriendelijkheid van tekst in het album kan volgens mij beter. En soms is er bij het opladen een probleem in het album dat nog moet worden opgelost, maar dan is niet gelijk duidelijk wat de fout is.
Xenonstraat 1
1362 GD Almere
MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.