Het programma werkt wat traag bij het openen van een product wat ik heb opgeslagen. En hij viel een aantal keren uit.
Pluspunten
Snel, korte lijnen en prima kwaliteit
VerbeterpuntenVerzenden per 10 kaarten maakt de kosten hoog als je 80 kaarten besteld. Dat zou in één zending kunnen?
Pluspunten
Snel geleverd, website duidelijk
VerbeterpuntenDe gratis fotoboekmawkhulp deelt vrij kattig mee ik heb nu -3 maal verbeteringen uitgevoerd. Helaas blijkt toch het gevraagde bijsnijden op en paar plaatsen niet gedaan te zijn en sommige foto' s zijn juist weer teveel afgesneden( de vertikale moeten eerst verkleind zodat wel hele foto erop staat, blijkbaar gaat e.e. A. Nogal mechanisch zonder professionel interesse in weergave beeld
Pluspunten
Bij een van de bestellingen zaten de eerste pagina's los. Ik kreeg direct een nieuwe exemplaar. Het foutieve hoiefde ik niet in te leveren.
Verbeterpuntenkan het zijn dat de papierkwaliteit in de loop van de jaren (ik ben klant sinds 2013) minder is geworden?
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle levering
Als ik b.v. 7 x 12 kerstkaarten bestel voor hetzelfde adres, zou het in één pakket versturen een hoop portokosten schelen.
Pluspunten
goede garantie, prachtig materiaal, snelle levering,
Verbeterpuntenbestel ik meerdere producten doe dit dan in 1 verpakking zodat ik niet zo veel verzendkosten heb, dit is voor mij nog wel eens een afweging om niet een bestelling te doen.
Verpakking was stuk gegaan met verzenden. Was jammer.
Pluspunten
Snelheid en kwaliteit
Pluspunten
Ze leveren wat gevraagd wordt. Snelle levering.
VerbeterpuntenIk maak al verschillende jaren een agenda voor mijn moeder waar ik zeer tevreden van ben, maar dit jaar vind ik dat de kleuren van de foto's toch echt wel van mindere kwaliteit zijn!
Pluspunten
mooie kleuren goede kwaliteit/prijs verhouding leuke aktie's snel leverbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kwalitatief een goed product leveren is het visitekaartje van dit bedrijf. Ik bestel alleen deze boeken met spiraal en dat bevalt Prima!
VerbeterpuntenDat er een foto van bijv. blad 1 op eenvoudige wijze naar blad 12 geplaatst kan worden zou ik erg prettig vinden. Ook van linker pagina naar rechter.
Pluspunten
makkelijk programma. fijne website
Verbeterpuntenik zou een liggende agenda ook erg aantrekkelijk vinden kan je mooie foto's van landschappen in zetten van een vakantie bijvoorbeeld.
Xenonstraat 1
1362 GD Almere
MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.