Snelle levering!

Heb een Sinner zonnenbril besteld. Dit was mijn tweede omdat deze heel fijn is voor wandelingen en fietstochten.

Alles helemaal oké. Ook handig ivm het kosteloos terugsturen vh product

Bestelling klopt niet

Bestel je oranje keepershandschoenen krijg je zwarten binnen. Terwijl er op de pakbon ook oranje staat. Een beetje kleurenblind. Vorige keer was het groen besteld en oranje geleverd.

Slechte communicatie

Bestel gedaan, bevestiging gekregen, 1 mail gekregen helaas levering heeft vertraging, zou binnen 3 dagen geleverd worden. Vervolgens hoor je niks meer, zelf 2x moeten bellen voor info over mijn bestelling, door het 2de belletje kreeg ik eindelijk te horen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Wil jezelf iets bestellen en iemand een kado doen zorg dan dat je op tijd besteld omdat je anders niet weet wanneer je het geleverd krijgt.

****

Ik heb niets ontvangen,wel een bericht van post nl ontvangen dat het pakket afgeleverd zou zijn. Ik heb op deze mail een reactie gestuurd, en op Facebook. Aangezien het onmogelijk is om telefonisch contact met post nl te krijgen.alleen maar via een robot. Ik woon in een appartement complex en heb de vve gevraagd voor de camara beelden, Erg frustrerend en ik weet dat jullie hier niets aan kunnen doen hoor. Maar kreeg deze mail van jullie. Hierbij mijn ervaring. Mvg remco.

Snelle verzending

Makkelijke site en eenvoudig te bestellen. Verzending was ion met 2-3 dagen. Top.

Prima geregeld

Mooie prijs

Limited variety, price wise not beneficial

I had a gift card from this shop since a year and I could hardly find items of my interest. Finally I found a nike football shoe for my son, but now that they are delivered there is a small colored spot on one of them that can't be removed and it's faulty. I am not going to go through the hassle of returning it since there was also a sending cost involved, but also not happy that I have to give a faulty gift to someone. Overall the price and variety and search function of the website doesnt motivate me to buy again.

Keurige, en snelle verzending!!

Prima bezorging is op tijd

Mijn bestelling was binnen drie dagen binnen

Geweldig snel goed Gewoon super

Heel goede service

Schoenen besteld, verkeerde maat en nu heb ik binnen no-time het geld teruggekregen.

Goed!

Hebben zaalschoenen besteld, ze werden super snel verzonden, en zijn heel blij dat we ze konden betalen met freebees!

Snel en goed

Nikes perfect en snel geleverd prima service.

Prima, mijn bestelling zorgvuldig en snel verstuurd.

Goed.

Gewoon prima

Prina

Perfecte service

Snelle bezorging bij winkel in de buurt

Duidelijke site, snelle levering.

De site is erg duidelijk, mooie aanbiedingen en super snelle levering.

Supersnelle levering.

Supersnelle levering.

Prima service!

Prima service! Kon alleen niet laten bezorgen in ons dichtstbijzijnste filiaal.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: