M'n bestelling werd supersnel geleverd bij m'n eigen Sport 2000 winkel

In Leiderdorp! Product ( hardloop trui) voldeed aan alle verwachtingen. Top :)

Geweldig.

Ik had een jas besteld. Deze was er de volgende dag al. Goede communicatie en snelle levering

Snelle toezending van de juiste hardloopschoenen

Mooie Nimbus 27 tegen een prima prijs en snelle toezending. Terwijl de schoenen verstuurd moesten worden vanuit een filiaal en niet vanuit een centraal magazijn.

Goede, snelle service

Online sportschoenen besteld die scherp geprijsd waren. Supersnelle levering.

Snel en vriendelijk

Snelle levering, ontzettend vriendelijk personeel in Eindhoven, gratis retourneren! Top ervaring!

snel geleverd alles volgens schema keurig

Snelle levering en nette verpakking

Verkeerd artikel geleverd.

Schoenen besteld voor mijn zoon, echter kreeg ik een lelijke trui geleverd.

Alles prima in orde, Helaas heb ik de Nimbus27 schoenen moeten retourneren i.v.m. verkeerde maat

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort

gewoon goed

gewoon goed

Ik heb hier een shirt gekocht voor een goede prijs die in andere winkels duurder waren. Tevens is het product snel geleverd.

Duidelijke webshop, goede prijs en vlot geleverd.

Prima, geen problemen

prima winkel mooie schoenen.

Alles goed en netjes afgeleverd goed kontakt via mail mooie schoenen top prima tevreden.

Slecht

Ik heb twee keer een item besteld. Hannover Keepersshirt. En twee keer krijg ik het verkeerde item terug. Indiana keepers set

Prima geholpen door sport 2000

Goede service en snelle verzending

Snel ontvangen en met ophalend goede advies nog gekregen met andere voetbalschoenen.

Heel tevreden

Snelle levering!

Gewoon goed

Snelle levering en product zoals omschreven. Niks op aan te merken.

Prima levering

Zowel de levering als de retour gingen vlotjes, van de retour ook snel het geld weer terug

prima service en levering

Website is duidelijk en de levering soepel

Fijne ervaring.

Snelle bezorging en product kwam zoals beschreven.

Snel geregeld

Handige website, goede ruime keuze

Kleding op tijd, alleen bij de sokken was het label los gescheurd. Dat is jammer als je het kado wil geven. Verder prima.

Makkelijk om te bestellen

Overzichtelijke webshop, makkelijk om een bestelling te plaatsen en snelle levering

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: