Schoenen zijn ok, maar contact is slecht

Met de bestelling is niks mis mee, maar na aantal dagen nog geen track and trace gekregen. Hier per mail om gevraagd, maar tot op heden nog geen antwoord op gekregen. De bestelling stond ineens voor de deur zonder dat ik wist wanneer het zou komen. Vind ik wel een slechte kwestie.

Bestelling werd supersnel geleverd. Zeer tevreden!

Snel en goed

Prima en snel geleverd

Vriendelijk personeel , goed advies.

Mooie ruime winkel. Overzichtelijk En goed geholpen

Correcte afhandeling

Vlotte en correcte afhandeling van bestelling. Alles lag netjes ingepakt klaar bij het gekozen filiaal.

Perfect en snel geleverd

Ruime keuze en snelle levering

Slechte (geen) communicatie

Na de bestelling alleen een bevestiging gekregen. Geen track & trace ontvangen. Niet te bereiken via de telefoon en geen antwoord op de mail. We wachten nog steeds op onze bestelling…

Heel aardig

Heel aardig snelle levering

Goed voor elkaar

Tijdige en snelle levering. Bestellen ging heel eenvoudig.

Snelle afhandeling en levering

Super personeel

Samen met mijn kleinzoon ging ik sportkleding kopen omdat hij naar het voorgezet onderwijs gaat. Tshirt wat mijn kleinzoon graag wilde was niet meer in zijn maat. De medewerker heeft voor mij alle filialen afgebeld. Niet meer te vinden. Toen gaf hij mij de tip om deze rechtstreeks te kopen.bij Puma. Maar wel nadat hij gekeken had of het gezochte tshirt daar nog voorradig was. Na bedankje gaf de medewerker aan. Het gaat er om dat jullie tevreden zijn. Zo lief en mededenkend om een jongen een plezier te doen. Gevolg happy kleinzoon en inmiddels super blij met zijn aanwinst.

Zeer blij mee! Zou zo weer een inkoop doen!

Snelle levering en de juiste maat van mijn fitnesschoenen. Indien iets niet past, zit er een retourticket bij, dus gemak dient de mens

Erg goed

Duidelijke site, snelle levering, duidelijke communicatie

Product als beschreven en snelle levering.

Snelle levering, vriendelijk personeel

Waar iedereen het af liet weten pakte Sport 2000 door!

Als gevolg van identiteitsfraude werd er onder mijn naam een bestelling geplaatst. Ik kwam daar achter voordat de dure schoenen afgeleverd waren. De politie wilde niet ingrijpen ivm capaciteitsgebrek. Postnl weigerde hoe dan ook iets te doen. En de supermarkt, afhaalpunt kon niks doen omdat het om een pakketautomaat ging...Michele van de klantenservice van Sport2000 volgde echter het pakket en zag dat het werd doorgestuurd naar een ander ophaalpunt. Ze heeft die persoon gecontact en er voor gezorgd dat het pakket werd onderschept en retour afzender gestuurd werd. Zij heeft door haar snelle handelen voorkomen dat de dief er met dure schoenen vandoor kon gaan! Dus bij deze dikke 10 voor jullie klantenservice. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen!

Snelle levering en top product

Leuke shop met veel keuze

Goede prijs

Na aanmelding van het pakket bij post NL is het pakket een dag later aan geboden aan Post NL. Heb daarom geen vijf sterren gegeven.

Prima!!!!

Prima!!!

Maandag besteld en dinsdag keurig bezorgd !

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Opgehaald in de winkel en netjes geholpen. Indien niet goed kan ik het daar ook weer retourneren mocht ik het niet willen terugsturen via een PostNL of DHL punt. Lkkr makkelijk omdat je in de winkel ook meteen zou kunnen laten zien wat er niet goed is.

Snelle levering, prima schoenen

Ik was eerst een beetje huiverig en verwachtte de schoenen pas na 3 dagen. Maar ze waren er al de volgende dag. Supersnel! De schoenen zaten ook nog eens prima, dus blij mee!

Goede nette service.

Order was snel afgehandeld; product netjes aangekomen. Duurde enige dagen eer PostNL het besloot te leveren.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: