goed bedrijf en zeer behulpzaam met bestellen .

Een heel goede zaak hier in Beilen en de sport spullen zijn van zeer goede kwaliteit.

Snel en ook een nog een persoonlijk berichtje

Schoenen kwamen snel binnen, samen met een handgeschreven persoonlijk berichtje. Top!

Snel en duidelijk

Het grootste deel van mijn bestelling kwam heel snel. Het andere deel kwam vanuit een andere winkel, maar dat was op voorhand ook duidelijk.

Supersnelle levering

Snel geleverd en precies zoals besteld

Tevreden

Heb zelf eerst gebeld om te vragen of het gewenste product in voorraad is. Dat bleek zo te zijn. Na binnenkomst gevraagd naar de persoon die mij te telefonisch te woord had gestaan. Werd direct geholpen; en, meerdere vergelijkbare producten (zwembroeken) waren al klaar gelegd. Vriendelijk te woord gestaan goed geïnformeerd. Goed dus.

Mijn pakket kwam snel binnen..de bezorging was snel en goed. Mijn product was echt perfect, precies zoals gehoopt. En dan hebben we het nog niet over de goede prijs, echt van alle winkels was het hier veruit t goedkoopste.

Bestelling ging snel maar de ophaal locatie slecht

Bestelling en product waren goed. Ophaal locatie was gesloten op openingstijd, ik mocht daar niet passen (ik had 2 maten besteld) en het personeel was bot. Vreselijk.

Prima in 1 Woord

Prima voor het eerst besteld maar Zeker Niet voor het Laatst!!

Mooie en goede producten

Al regelmatig wat gekocht zowel in de fysieke winkel als online. Altijd goed bevallen en nooit wat hoeven ruilen.

's Middags sportschoenen besteld, de volgende dag al in huis. Het bestelproces op de website is duidelijk, de communicatie over de status van de levering helder en tijdig.

Exact naar behoren

Ik kreeg mijn pakket zoals omschreven en alles was in orde

goede service, pakket op tijd geleverd, zeer tevreden met het product

geen verdere opmerkingen

Zoektocht geslaagd

In geen enkele winkel zijn maten >45 te vinden. Gelukkig had sport2000 ze wel online. Verhoudingsgewijs zijn de leveringskosten van 40% vd aanschafprijs wel buitensporig.

Snel geleverd door de winkel die het nog op voorraad had

Mijn pakketje netjes ontvangen

ik heb mijn pakketje ontvangen en goede kwaliteit van pak

1 goed, 1 slecht

De broek is goed, maar in het shirt zat bij de nek, waarschijnlijk van de tag een gaatje. Helaas die is terug naar jullie

Snelle service, goede verpakking.

schoenen besteld, in een keer goed en snel geleverd

Duidelijke service

Sport 2000 werkt met lokale winkels. Mijn zandalen waren aleen in een wikel ver weg beschikbaar. Via een centrale website stuurd deze locale winkel het op. Ook retouneren doe je bij deze winkel. Werkte voor mij heel goed.

Waardeloos

Eerst kadobon niet in te wisselen Daarna verkeerde vermelding schoenen op website en dus verkeerd gestuurd. Verder geen compensatie

De juiste spullen en de juiste maat

Makkelijke site.

Keurig en netjes verpakt.

Voldoet. Bestelling was iets vertraagd maar had op tijd besteld

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: