De juiste spullen en de juiste maat

Makkelijke site.

Keurig en netjes verpakt.

Voldoet. Bestelling was iets vertraagd maar had op tijd besteld

Mooie artikelen & goede prijs met sale & snel geleverd!

Mooie artikelen & goede prijs met sale & snel geleverd!

Supersnelle bezorging

Veel keus fijne website snelle bezorging

Tevreden

Voor de eerste keer via deze site schoenen besteld. Zeker tevreden, netjes via de mail geïnformeerd. Ik heb de schoenen afgehaald bij de dichtstbijzijnde winkel, dat scheelt weer verzendkosten. Schoenen nog maar 1 keer aangehad, kan nog niet veel zeggen over de kwaliteit, zitten wel lekker. Schoenen wel zoals op de afbeelding.

Snel geleverd, perfecte maat!

Snelle levering maar het magneetje voor stelen zat nog aan de broek. Moest dus alsnog naar de shop om het eraf te halen. Daar konden ze mij niet helpen want dat apparaat hadden ze niet. Medewerker bood een nieuwe broek uit de winkel aan maar dat mocht niet van zijn "baas" en moest met mij naar een andere winkel om het eraf te laten halen. Slechte service! verder prima.

Great sport shop

I always buy the football clothes for my kids from this shop. They have the best service and it’s close by my house. Now I learned that you can also order online from a wider selection and have the goods delivered to the shop for free. So now I also find something for myself :)

Betrouwbare winkel, online en offline

Betrouwbare winkel, online en offline

Levering duurt heeel lang

2 weken geleden besteld en nu nog steeds niks binnen.

Snel en betrouwbaar

Duidelijke website, sportbroek was bij aankomst precies wat ik wilde hebben!

Duurde lang

In plaats van een mail dat mijn bestelling verzonden is, kreeg ik een mail dat deze was doorgestuurd naar een winkel? Dat interesseert mij niet, ik wil weten wanneer het aankomt, en dat had echt wel een paar dagen sneller gekunt.

Kleding kwam zoals het hoort

Ruim assortiment, overzichtelijke website en snelle verzending.

Ruim aanbod in artikelen. De webiste is ook erg overzichtelijk. Ook een snelle verzending wat ik persoonlijk ooo wel belangrijk vind. Kortom, Sport 2000 is echt een aanrader!

Goede service/ levering

Heb niet zoals vermeld verschillende mails gehad, wat ik wel zo prettig vond. Product komt uit een winkel, niet uit een magazijn, waardoor de levertijd wat traag is . Vindt ik. Verder prima in orde.

Gewoon goed

Niks op aan te merken , alles is goed bezorgd.

Wat ik besteld had is geleverd

Snelle service, goed geholpen in de winkel

Ik had twee paar sportschoenen besteld, ze zijn snel geleverd in mijn gekozen filiaal. Daar heb ik ze kunnen passen en gelijk één paar achter kunnen laten.

Goede en snelle levering

Makkelijke site en snelle levering en retour

Te lange levertijd

Bestelling wordt afgehandeld door een winkel. Duurt te lang. Het is dus geen webshop

Besteld en snel mijn product gekregen .

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: