Limited variety, price wise not beneficial

I had a gift card from this shop since a year and I could hardly find items of my interest. Finally I found a nike football shoe for my son, but now that they are delivered there is a small colored spot on one of them that can't be removed and it's faulty. I am not going to go through the hassle of returning it since there was also a sending cost involved, but also not happy that I have to give a faulty gift to someone. Overall the price and variety and search function of the website doesnt motivate me to buy again.

Keurige, en snelle verzending!!

Prima bezorging is op tijd

Mijn bestelling was binnen drie dagen binnen

Geweldig snel goed Gewoon super

Heel goede service

Schoenen besteld, verkeerde maat en nu heb ik binnen no-time het geld teruggekregen.

Goed!

Hebben zaalschoenen besteld, ze werden super snel verzonden, en zijn heel blij dat we ze konden betalen met freebees!

Snel en goed

Nikes perfect en snel geleverd prima service.

Prima, mijn bestelling zorgvuldig en snel verstuurd.

Goed.

Gewoon prima

Prina

Perfecte service

Snelle bezorging bij winkel in de buurt

Duidelijke site, snelle levering.

De site is erg duidelijk, mooie aanbiedingen en super snelle levering.

Supersnelle levering.

Supersnelle levering.

Prima service!

Prima service! Kon alleen niet laten bezorgen in ons dichtstbijzijnste filiaal.

Bestelling verliep prima

Ook goed advies mbt de maat v d schoenen door medewerker sport 2000 Twello

Prima.

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Zaalvoetbal schoenen besteld en snelle levering

Goed op de hoogte gehouden van mijn bestellen.

snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

prijs/kwaliteit prima, heel snel geleverd

Snelle Bezorging

2 Pakketen van sport 2000 zijn goed aangekomen bij mij

Goed product en snelle levering

Ik had sportschoenen besteld, ze waren de volgende dag al geleverd. De site raadde een maatje kleiner aan, maar dat was uiteindelijk niet nodig.

Voetbalschoenen na 2 weken nog niet binnen

Voetbalschoenen na 2 weken nog niet binnen Update fout lag bij postbedrijf Schoenen alsnog bezorgd

Verkeerde schoenen

Het waren helemaal niet de voetbalschoenen die we besteld hadden. Zeer teleurgesteld kind die zich er zo op verheugd had.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: