Alles prima in orde, Helaas heb ik de Nimbus27 schoenen moeten retourneren i.v.m. verkeerde maat

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort

gewoon goed

gewoon goed

Ik heb hier een shirt gekocht voor een goede prijs die in andere winkels duurder waren. Tevens is het product snel geleverd.

Duidelijke webshop, goede prijs en vlot geleverd.

Prima, geen problemen

prima winkel mooie schoenen.

Alles goed en netjes afgeleverd goed kontakt via mail mooie schoenen top prima tevreden.

Slecht

Ik heb twee keer een item besteld. Hannover Keepersshirt. En twee keer krijg ik het verkeerde item terug. Indiana keepers set

Prima geholpen door sport 2000

Goede service en snelle verzending

Snel ontvangen en met ophalend goede advies nog gekregen met andere voetbalschoenen.

Heel tevreden

Snelle levering!

Gewoon goed

Snelle levering en product zoals omschreven. Niks op aan te merken.

Prima levering

Zowel de levering als de retour gingen vlotjes, van de retour ook snel het geld weer terug

prima service en levering

Website is duidelijk en de levering soepel

Fijne ervaring.

Snelle bezorging en product kwam zoals beschreven.

Snel geregeld

Handige website, goede ruime keuze

Kleding op tijd, alleen bij de sokken was het label los gescheurd. Dat is jammer als je het kado wil geven. Verder prima.

Makkelijk om te bestellen

Overzichtelijke webshop, makkelijk om een bestelling te plaatsen en snelle levering

Zeer tevreden!

Snelle bezorging, juiste producten.

Verkeerd product gekregen

Ik heb een compleet verkeerd product ontvangen Inplaats van wat op de pakbon stond hoe gaan jullie dit oplossen

Niks ontvangen

Zou 19e bezorgen. Nu 2dgn later nog niks

Altijd een goede service. Mooie kwaliteit!

De service is altijd van goede kwaliteit. Ook de merken vind ik goed ik aanbod!

Trui was snel geleverd tegen een goede prijs

Telkens weer een mooi balans in prijs/kwaliteit.

Snelle levering!

Heb een Sinner zonnenbril besteld. Dit was mijn tweede omdat deze heel fijn is voor wandelingen en fietstochten.

Alles helemaal oké. Ook handig ivm het kosteloos terugsturen vh product

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: