Maat was te klein , omgeruild binnen een week een nieuw paar, TOP

Snelle en goede levering

Leuke Nike schoenen gekocht in de aanbieding. Prima op tijd en correct geleverd tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Prima winkel,prima service

Goede aanbiedingen,had verkeerde maat besteld snelle correctie,snelle levering

Veel keus

Altijd goede service in de winkel en snelle levering in de webshop

Snel en goede service

Top service!!!

Netjes en snel geregeld

Prima ontvangen

Top! Ondanks aanlevering via diverse filialen.

Diverse artikelen ineens besteld. Bevestiging van betrokkenen filialen was helder. Alles is geleverd zoals besteld. Bestelling was gedaan op basis van Freebees.

zeer goede service

deskundige medewerker met zeer uitgebreid advies.

De bestelling is prima afgehandeld!

Allen bestelde spullen zijn op tijd geleverd en waren in prima staat. Ik ben tevreden met de gekochte spullen.

niet bestellen hier

wat op de site te koop staat is niet in voorraad en wordt achteraf geannuleerd met een lompe mail en verwijzing om vooral toch nog iets uit te zoeken op dezelfde site waar nog steeds het niet voorradige artikel gewoon erop staat. Resultaat: teleurgestelde dochter, en bedankt! mensen ga vooral elders kopen, bij een zaak waar wel geleverd wordt wat aangeboden wordt.

**********

Heb ze retour gestuurd heb me geld niet terug gekregen tot de dag van vandaag

Geen levering ontvangen

Na 2 pogingen nog steeds geen levering ontvangen. Helaas werden de sportschoenen reeds betaald.

Kapotte spullen

Helaas werden de gewichten kapot geleverd. De standaard was kapot. Terugsturen kon, maar dan moest ik alles terugsturen. De bol.com/coolblue mentaliteit was helaas ver te zoeken....

Op de website heel veel keus

Ik heb geen imail gekregen dat mijn bestelling werdt bezorgd dat ik kan volgen wanneer het thuis wordt bezorgd dat vond ik heel erg jammer

Snelle bezorging

Goed service

Snel gekregen.

Super snelle service

Nu met corrona duren veel bestellingen erg lang, bij sport 2000 niet het was binnen 2 dagen binnen. Ik ben tevreden over de service en de producten.

Mijn bestelling kwam in 2x. Werd goed gecommuniceerd!

snel en goed verpakt

bestelling ging makkelijk en werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Uitstekend winkel webshop ook top

uitstekend winkel webshop is ook top vooral ook in deze crisis tijd toch de dingen op tijd binnen is echt top winkel

Normaal gesproken een hele snelle levering en duidelijke communicatie daarover. De laatste bestelling laat helaas op zich wachten ook al is bekend welke vestiging gaat leveren. Nu helaas al 4 dagen geen bericht dat zending is aangeleverd bij PostNL

goede levering volgens verwachting

op tijd ontvangen

Goede kwaliteit

Super fijne sandaaltjes voor mijn kleintje en snelle levering van het product

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: