Geweldige service

2 paar schoenen besteld, moesten van verschillende winkels komen omdat het model 2019 was, maar was met n paar dagen geregeld. 👍

Top producten en service

Altijd tevreden met wat ik bestel en in de winkel koop.

Ondanks alles. Toch een snelle levering

Goeie service

Bestelling werd weer snel geleverd. Klantenservice was ook heel goed.

Top winkel!

Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Bestelproces top, maar na bevestiging slechte communicatie

Bestelling plaatsen was makkelijk, afwikkeling anders. Verschillende artikelen komen uit verschillende filialen. Onduidelijk wanneer welk artikel bezorgd gaat worden. En toen ik pakket retour wilde sturen via PostNL stond ik bij de counter met een verkeerd retour label. Dit retourlabel was in de bestelling bijgevoegd voor retour en klopte dus niet. Alles weer mee naar huis. Baal een beetje van het hele proces. Zal hier niet meer bestellen.

Die is goed.

Ik had gewichten (met een rekje) besteld om thuis te gebruiken. De gewichten zijn prima maar het rekje kwam stuk uit de doos. Daarvoor heb ik wat geld terug gestort gekregen dus dat ik opgelost. Bij Nederland in Beweging werken ze met kleine gewichten dat zou leuk zijn als je die kan bestellen.

Snelle service. Ons filiaal in Nootdorp had de maat van mijn zoon niet. Die in Voorburg gelukkig wel. En toen hadden we binnen een paar dagen toch hardloopschoenen in huis

Prima en snelle levering uit meerdere filialen

Niet bij stilgestaan bij het bestellen, maar de levering geschiedt uit verschillende filialen. Dat liep verder prima. Ik ben nog even gebeld omdat één artikel alleen leverbaar was in een andere uitvoering.

Top product

Top product

Niks op aan te merken

Prima service, prima aanbod.

Bedankje verwacht

In mijn pakketje zat een extra pakketje een duur meet apparaatje. Die ik keurig heb terug gestuurd, daarop heb ik geen berichtje gehad. Ik had dat wel verwacht, jammer.

Levering wel netjes maar niet snel en in delen (bij meerdere goederen)

De site is redelijk overzichtelijk. De goederen worden netjes geleverd. De levering is echter niet vlot (4 à 5 dagen). Bij bestelling van meerdere goederen bestaat de kans dat ze uit meerdere filialen worden geleverd, en dus niet in één keer aankomen.

Fijn dat het product nog kon worden geleverd.

Iets later dan normaal door de grote drukte bij de bezorger

Goede hardloopschoen gekocht voor een mooie prijs en snelle levering.

Opsturen had iets sneller gekund, wellicht.

snelle levering, ook nog snelle terugboeking na retour

positief, fijn aanbod, snelle levering, beantwoorden van mails ook snel.

ontevreden

Heb op 4 april jl een bestelling van 2 producten geplaatst en op 10 april jl 1 product (incl pakbon 1 product) ontvangen. De verzending zat in een plastic tasje formaat A4. Mail gestuurd waar mijn andere product bleef. Kreeg als antwoord dat alles was geleverd. Telefonisch contact opgenomen met klantenservice en die zeiden dat alles geleverd was. Foto gemaild van het zakje dat ik had ontvangen. Ik had ook een grote dikke fitnessmat besteld en die past met geen mogelijkheid in het kleine tasje, en deze mat stond ook niet vermeld op de pakbon. Gevraagd of ze alsnog het matje konden sturen/geld retour. Mail ontvangen dat zij contact hebben opgenomen met post,nl. Lijkt mij meer dan logisch dat je als bedrijf de klant een nieuw product levert/retourbetaling. Aankoop juist bij deze webwinkel gedaan omdat ze het thuiswinkel waarborg op hun site vermelden. Hoop dat het snel en netjes wordt opgelost.

Bestelling kwam snel en correct

verwachtingen niet voldaan, maar snelle service

Snelle service, binnen paar dagen in huis, maar het product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ik ga het wel gebruiken. Ik heb al een klacht ingediend, helaas tot op heden nog niets gehoord. Beetje teleurstellend.

Gewoon top

De service is top alleen de verzorgende Partij is minder betrouwbaar in zijn afleveradres. Aangegeven moment in de mail is rond het verstrijken van de tijd aangepast in 3 dagen later met excuses en 1 dag later toch bezorgd (Bij de overburen omdat uk niet thuis was)

Snel duidelijk en servicegericht

Goede ervaring

Goede ervaring

Goede ervaring. Tijdig en snel geleverd. En goedkoop.

Super snelle levering en goede kwaliteit

1 april besteld en 4 april waren de schoenen voor mijn jarige zoontje binnen. Dus een heel blij kind met leuke nieuwe schoenen.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: