Omdat in de sale bij onze Sport 2000 de hardloopschoen maat van mijn man niet aanwezig was. Gaven ze zelf aan online te kijken. Op zaterdagmiddag besteld en maandag thuis. Top.

Goede service en snelle levering. Ik ga zeker vaker bestellen. Retouren ook erg snel verwerkt.

Raar

Ik ben bij sport2000 lisse geweest voor mijn zoon voor keepershandschoenen in de winkel .. deze jongeman had ze niet op voorraad en ging ze bestellen stanno volare match maat 7 Na een week worden we gebeld ... niet leverbaar. Ik via internet gezocht.. sport 2000 . En binnen 2 dagen in huis . Ik vond dit jammer... dat fysieke winkels zo tenonder gaan. Groet m.huizer

Goede ballen en goede bezorging.

Ik heb altijd een goede ervaring gehad met SPORT 200. In de winkel altijd goed hulp en online bestellen gaat ook makkelijk.

Geweldige service

sportschoenen besteld via de website, omdat die in enkele winkels niet voorradig waren. Zeer snelle service. De schoenen bleken echter een half maatje te klein. Direct gratis teruggestuurd, waarna het betaalde bedrag binnen no time weer op mijn rekening stond. Hierna half maatje groter besteld. Binnen twee dagen ontvangen.

Zeer goed geholpen

Vriendelijk personeel. Ze weten waar ze over praten

Slechte communicatie

Er werd pas gereageerd op mijn tweede mail waar de bestelling bleef. Als iets op is en bijbesteld moet worden snap ik maar communiceer dat met je klant. Verder blij met de bal!!

Super service

Netjes verpakt, duidelijke communicatie

Goede kwaliteit, voor een mooie prijs!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering en retour service

Wellicht levertijd..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima levering, duurde wellicht wat langer dan andere bedrijven, maar goede communicatie en goed verpakt

Levering zou iets sneller mogen. Duurde nu een week

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering... Goede service toen de maat niet goed bleek, meteen groter paar ontvangen, heel fijn!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was netjes op tijd en netjes geleverd super webshop en ook heel fijn net afterparty

Miss de bestellingen wat sneller net als bij andere webshop vandaag bestellen morgen in huis maar als dat haal baar is natuurlijk naar exht alles was super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en precies

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snell levering

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en mooie producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supersnelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- top producten - volgende dag geleverd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en erg behulpzaam

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging, ruime keuze

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: