voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede levering

ik bestelde voor mijn zoontje de blauwe neymar voetbal schoenen maat 37,5 , ik was druk aan het zoeken geweest met het sokje van de schoen , dus een groene rand bovenaan het sokje , bij levering was het hele sokje blauw , dus gewoon de schoenen van 36 euro maar bij jullie 52 euro , ik zocht dus de speciale maar kreeg de standaard voor een veel hogere prijs , mijn zoontje was tevreden dat is het belangrijkste , maar volgende keer kijk ik wel uit waar ik ze koop en of ik de juiste koop die ik bestel , groetjes Roy Hollaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed contact met de winkel die mijn bestelling leverde nav klacht

Zorg dat de prijzen op de website overeenkomen met de prijskaartjes aan de artikelen die geleverd worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kan er geen bedenken.

Zorg voor een centrale afhandeling van de bestellingen, nu kwam de bestelling in 2 afzonderlijke leveringen aan op 2 verschillende dagen en beide niet uit de buurt, maar van de andere kant van het land. Ben in het bezit van een spaarkaart (sportcard) dat gekoppeld is aan mijn e-mailadres, dat was voor mij de reden dat ik online een bestelling deed, toch heb ik niet gemerkt dat er spaarpunten zijn toegevoegd, advies koppel de spaarkaart ook aan online aankopen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat ze het probleem dat er een paar schoenen "verdwenen " is goed hebben op gelost. Ik snap hun terughoudendheid wel. Dat ze "opgelicht " worden. Dat mensen zeggen dat ze niks geleverd hebben, maar dat is niet zo of dat er onderweg iets gestolen wordt.

Dat er duidelijk op het verzendbewijs komt te staan hoeveel art er worden verzonden en niet 1 artikel. Zodat de klant kan zien wat er verzonden is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en juiste levering, ook bij ruilen perfecte service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede afhandeling bij retourneren

Netjes op orde alles

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd! Goed geïnformeerd over het bestelde product.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment

Nauwkeuriger kijken naar de bestelde artikelen. Diverse schoenen besteld die in meerdere keren wordt geleverd. Dit is geen probleem, maar nu al 2x de verkeerde maat ontvangen en 1x wel de goede maat maar niet de juiste kleur.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie op mijn klacht en eerste deel van de bestelling is snel geleverd.

Het 2e deel van de bestelling kwam uit een ander filiaal en daar is ons huisnummer veranderd waardoor de bestelling niet aankwam. Na bellen is dat netjes opgelost en kwam na bijna een week eindelijk de bestelling binnen. Maat XS besteld en 128 gekregen. Bestelling retour! Dus na bijna een week wachten (en bellen) heb ik nog steeds niks.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, vriendelijke klantenservice!

geen, prima zo!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kreeg snel de juiste bestelde maat toegestuurd door de telefoniste

Beter en nauwkeuriger leveren

Sneller leveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle bezorging, top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede site, goede prijs, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim assortiment Scherpe prijs Vlotte levering

Geen. Tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk en behulpzaam

Geen verbeterpunten, tevreden zoals het nu gaat

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Amersfoort niet goed Boxtel wel goed

Controleer de maten. Kreeg 2 verschillende maten schoenen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering! Top!

slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijke klantenservice

*schoenmaat van schoen controleren met doos vóór verzending *klantenservice geeft tel nummers van winkel, zodat je zelf weer ermee bezig gaat. Zij zijn toch de klantenservice? *2e paar besteld vanwege haast, krijg na 1 week per mail te horen dat order wordt geannuleerd vanwege niet op voorraad

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: