goede service, goed behandeld

Pluspunten

Acceptatie van gift cards Site is overzichtelijk Bestelling is makkelijk En snelle bevestiging van aan koop en terug koppeling via mail

Sneller leveren

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website, snelle levering

Verkeerde artikel geleverd en na terugsturen duurde het lang voordat ik een retourmail kreeg. Na 2 x telefonisch contact met klantenservice eindelijk mail gekregen en een dag later geld retour

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes geholpen en snel

Ik heb wel het gevoel dat er langs elkaar heen wordt gewerkt op de klantenservice maar dat was gelukkig niet ten nadele van de service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment. In de sale interessante prijzen.

Bestelapplicatie werkte niet goed in relatie tot betalen. Daardoor wel besteld maar niet betaald. Advies van klantenservice: Probeer maar opnieuw te bestellen! ipv wij gaan uw bestelling toch uitvoeren. Nu ontving ik een bestelling in vier verschillende pakjes. Waarom een bestelling van < €30 met hvo? Niet efficiënt fulfilmentsysteem bij Sport 2000. Bestelling komt niet op een dag aan. Verbeterpunt centrale verzending ipv dropshipment.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede collectie, redelijke prijs, snelle levering

Men was vergeten mijn naam op het pakket te zetten, terwijl ik deze wel had doorgegeven. Alleen de bedrijfsnaam stond op het pakket vermeld. dat is niet zo slim, bij grote organisaties werken nou eenmaal veel mensen. Dus svp ook de geadresseerde vermelden naast de bedrijfsnaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en kordaat geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service vriendelijk personeel snelle verwerking

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon alles goed aan dit bedrijf

Gewoon zo door gaan.

Iets sneller leveren.

voldoende, een redelijke ervaring

Retourproces loopt niet. heeft 1,5 week geduurd. Gevraagd om een andere maat op te sturen, maar geld werd terug gestort. 3x achteraan moeten bellen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product en pakket waren goed verzorgd.

Voor mij is de levertijd belangrijk. Ik had het op dinsdag besteld en ontving het pakket een week later op woensdag. Het is dat het product alleen bij dit bedrijf available was, anders had ik het waarschijnlijk ergens anders besteld.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Toen ik een klacht had werd ik op een negatieve manier geholpen alsof het mijn eigen schuld was. Hier kunnen ze wel aan werken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en correct geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goed bezig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en duidelijke service, retour/omruil formulieren en retour sticker meegeleverd!! Handig. Omruilen naar grotere maat ging zo heel gemakkelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima snelle levering van het paar bestelde schoenen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onmiddellijk actie.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: