voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Letten op de prijzen bij andere winkels, in dit geval was het geen wat ik bestelde duurder dan bij een ander bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering..Fijn dat je met afterpay kunt betalen.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Voordelige kwaliteit - prijs verhouding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle bezorging, prima product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt en juiste artikel niks mis mee

Niks

zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloze website weinig aanbod levering duurt lang en via 5 verschillende winkels

zeer slecht, onaanvaardbaar

Er wordt een optie aangeboden voor snelle verwerking, dit hadden wij ook aangeklikt, dan zou het ook prettig zijn als je je bestelde artikel binnen 2 dagen in huis hebt en Niet pas na 1 week als je er zelf achter aan gebeld hebt, dus doe hier wat aan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Breed assortiment; Goede service met betrekking tot defecten; Vriendelijke medewerkers.

Verzending en retourneren zou wel wat sneller mogen. Zeker met de huidige logistieke ontwikkelingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en efficiënt

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, goede communicatie over verzending en retour en geld snel overgemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Order snel behandeld en geleverd. Ik werd netjes gebeld dat bij ruilen de gewenste maat niet aanwezig was. Bedrag netjes en vlot teruggestort op mijn rekening

zeer slecht, onaanvaardbaar

-andere kleur product ontvangen dan besteld namelijk geel terwijl we blauw hadden besteld - het product was binnen tien minuten gebruik stuk!!! Contact gezocht met de webshop en zij regelen het dan met de winkel die het artikel verstuurd heeft. Althans zo zou het moeten gaan maar vooralsnog GELD WEG, PRODUCT WEG (teruggestuurd) en nog steeds geen vervangend product of enige reactie. Kortom mooie afbeeldingen op de website maar deze kloppen niet met wat je ontvangt. Hetgeen wat je ontvangt is van zeer slechte kwaliteit en daarna blijft het stil vanaf de kant van Sport2000. ZEER SLECHT!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle verzending via website, vriendelijk bij het ophalen.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: