perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering! Perfect

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering via de webshop.

volgens verkoper was dit product niet meer voorradig en ook niet meer te leveren, maar via de webshop kon ik het direct bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed verpakt en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

top service ! snel verzonden

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnel zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, he wordt per mail op de hoogte gehouden dmv factuur en track en trace van verzending

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Ging iets niet goed bij een retourzending. Dit werd snel opgelost..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb ’t weer retour gedaan. Omdat ‘t jammer genoeg te klein was. En er was geen maat groter. Gelijk die dag weer retoer verzonden. De volgendag kreeg al bericht dat ‘t weer was aan gekomen. En twee dagen stond ‘t geld weer op mijn rekening. Nog nooit zo’n snelle afhandeling gehad,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

NVT

NVT

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle verzending Mooie prijs

Mail bevestiging komt erg laat aan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

=

Bestelling online gedaan. Schoenen paste niet (kan gebeuren), wilde deze ruilen in de vestiging. Ruilen werd gecompliceerd gemaakt omdat ik met een cadeaubon had betaald. Vervolgens moet ik te lang wachten op de retourbetaling en de retour van de cadeaubon. Tot op heden nog altijd geen vervanging kunnen bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Geen verzend- en retourkosten. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede keus. Via internet mogelijk om "oude" modellen voor een schappelijke prijs te kopen. Keuze om het bestelde artikel thuis te laten bezorgen of in winkel in de buurt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk bestellen Snel bezorgd

Pluspunten

Beter de bestelling van de klant doorlezen, verkeerde producten binnen gekregen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment . Vriendelijk personeel

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen ik heb alles terug moeten sturen alleen van het filiaal vanuit Gouda nog geen bericht gehad van de retour. Zaandam wel

Zorg voor een retour stikker zoals vermeld staat op jullie brief er zat geen stikker bij!!

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: