goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service vriendelijke medewerkster bij de klantenservice

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ondanks dat de levering iedere keer niet goed gaat, is de klantenservice wel vriendelijk en neemt snel actie om het proberen op te lossen.

Ik heb inmiddels drie keer het verkeerde pakketje binnen gekregen en wacht nog steeds op de goede. Ik heb het drie weken geleden gesteld, het was een cadeautje en ik heb het dus nog steeds niet kunnen geven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prettige communicatie, scherpe prijs, prima levering

slechter dan verwacht

Als een product bij een winkel niet op voorraad is kijk dan bij een andere winkel of deze daar wel op voorraad is

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi assortiment en hoge kwaliteitsproducten.

Ik had bezorging in de winkel aangevraagd om de bezorgers te helpen aangezien ik niet thuis zou zijn. Pakket kwam toch aan bij het factuuradres. Uiteindelijk bij de buren weggehaald. Geen track en trace ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie en snelle ontvangst van bestelde artikel.

Het is wel vreemd dat als je het pakketje in de winkel van Sport 2000 komt ophalen het geopend is. Denk toch niet dat dit hoort. ordernummer 10159442

zeer slecht, onaanvaardbaar

Dat als je eea koopt met black friday en de maten zijn niet goed en maten zijn ook niet meer aanwezig dat je niet alsnog een korting kan krijgen. ( wat volgens een collega die ik aan de telefoon heb gehad in Almere zei dat dat wel kon) En daarna kwam van het kastje naar de muur verhaal..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede levering

bezorging in tijd problematisch door post nl tot driemaal toe tijdstip uitgestelddaardoor nodige irritatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klante service

Misschien denken om van bezorger over te stappen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, goede prijs (black friday)

Gratis verzenden geldt alleen bij ophalen in een winkel. Verzenden naar de winkel gaat echter net zo als naar huisadres met postnl compleet met track en trace en vermoedelijk zelfde kosten. Stap hier over heen en pas gratis verzenden gewoon in alle gevallen toe.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service . Per mail goed op de hoogte gehouden vd bestelling

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en klantvriendelijk personeel

op de site van de specifieke locatie die het dichtstbijzijnd was zag ik het product in de webshop maar was niet verkrijgbaar in de winkel, hierdoor kon ik weer naar huis en kon hem gelukkig nog bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ontzettend goed geholpen! Nadat mijn pakketje was verloren, werd ik zelfs in het CC'tje in de e-mail naar PostNL gezet. anderhalve dag later was mijn pakketje gelukkig nog op tijd binnen voor Sinterklaas! (Annette) Heel erg bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

netjes verpakt, voldoende communicatie per mail, gemiddelde prijs

Erg lange levering, mogelijk door de druk november/decembermaanden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Breed assortiment

ik kreeg geen mailtje dat mijn bestelling binnen was waardoor ik zelf naar het bedrijf moest bellen. Toen werd er aangegeven dat die er al een tijdje ligt. Toen ik vervolgens een dag later bij de winkel aankwam konden ze mijn pakketje in eerste instantie niet vinden. Na beter zoeken toch gevonden waarnaar ik een viezige envelop kreeg met mijn product erin gevouwen. Verder niks van bescherming

zeer slecht, onaanvaardbaar

duidelijkere product specificatie op de website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en product,snelle levering

Zou het niet weten

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: