Nvt

goede service, goed behandeld

Een relatief klein product zat in een hele grote plastic zak van sport2000. Dat is al vaker gebeurd. Gelet op de problematiek rondom plastic, zou hierna gekeken kunnen worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte , eerlijke service en informatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superduidelijke webshop en eveneens duidelijke informatie/communicatie over levering van artikelen.

slechter dan verwacht

Er is vergeten de bestelling te versturen. 23 november in de winkel besteld en na St. Klaas moeten bellen waar het bleef. Nu wel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijke website, goede prijsstelling, vlotte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. En uiterst behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging en bij ruilen hele snelle actie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, makkelijk, prima assortiment.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, winkel in Zoetermeer is een van de mooiere sportzaken van de regio. Online bestelling gedaan, product had fabricage fout en kon in de winkel Zoetermeer moeiteloos omgeruild worden vanuit hun vooruit. Erg fijn dat dat kan vanuit een franchise concept.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sneller levering goed verpakt!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Retourpakket snel en nieuwe levering snel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De geleverde voetbal was veel te klein. Ik wist niet dat er maten bestonden in voetballen. Ik heb hem daarop geretourneerd. In de daartoe bestemde verpakking. De volgende dag had ik al een bevestiging van aankomst. De dag daarop het aankoop bedrag incl. portokosten op mijn rekening. Prima service.

Bij de voetballen aangeven om welke maat het gaat. Op een wijze zodat ook 'niet kenners' begrijpen dat het hier gaat over een mini voetbal.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Website prima in orde. Bestellen ging makkelijk. Ook de bevestiging was in orde.

Ik heb op de site drie items besteld. Deze werden door drie verschillende winkels geleverd. En uiteindelijk was er maar 1 artikel op tijd. De andere twee waren ruim een week te laat. Ik denk als de bestelling uit een centraal depot komt het veel efficiënter werkt. Ook voor Post NL. Die uiteindelijk verantwooordelijk is voor de bezorging waar het misging.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Duurde 2 welen voor dat ik me bestelling ontving.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Online service beter dan in onze eigen plaatselijke Sport2000 shop. Online snelle levering, vlotte update orderstatus en goede service eventuele retouren/ geldteruggave.

Zowel online als in de winkel dezelfde service bieden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering keurig op tijd. Website goed. Mooie aanbiedingen.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: