Pluspunten

Medewerkers leren dat maat 40 2/3 Niet hetzelfde is als 41 1/3. Ook bij een pakket een retourlabel sturen. En fouten zelf oplossen ipv die bij de klant te laten liggen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede spullen mooie prijs

Het was een beetje vaag wanneer het nu bezorgd werd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Had een trainingspak besteld kreeg een kindermaat s helemaal niet duidelijk aangegeven .nooit meer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes

???

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service!!!

—-

slechter dan verwacht

Pluspunten

Helaas heb ik tijdens deze bestelling geen positieve punten ontdekt, bestelling was naar verkeerde adres verzonden zonder mij hier over te informeren. Zelf contact moeten zoeken waarna ik zou worden teruggebeld of gemaild over wat wr aan de hand was. Ook hier weer na een aantal dagen zelf achteraan moeten gaan. Weer geen informatie nog eens gebeld en bestelling geannuleerd, zou meteen gedaan worden maar na een week nog geen bericht, weer zelf contact op genomen en na 1,5 week eindelijk mijn geld terug. Zeer slechte communicatie dus.

Contact met klant verbeteren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gebruiksvriendelijke website, makkelijk bestellen en snel in huis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, geen supersnelle levering maar daar zijn ze duidelijk over en de prijs is ook scherp. Omruilen ivm klein vallende maat ging vlot.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending. Scherpe prijs. Zeer tevreden over de afhandeling.

goede service, goed behandeld

Ik had een online bestelling gedaan, die naar de winkel gestuurd zou worden. Ik heb echter geen bericht meer ontvangen dat het artikel inmiddels in de winkel was aangekomen. Toen ik zelf ging vragen bleek deze er al enkele dagen te zijn.

Pluspunten

Als je iets retouneert dat je zelf moet bellen voor terug betaling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van een product dat helaas niet in de winkel zelf te krijgen is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles zag er prima uit. En de schoenen waren op tojd geleverd.

Ik had 3 paar besteld. Maar ik kreeg de eerste keer 2 paar en een paar dagen later het laatste paar binnen. Maar ik zat juist te wachten op dat laatste paar. Verder een prima zaak!!

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: