goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle goede service! Helaas retour gestuurd. Voetbalschoen te smal. Heel snel daarna bedrag retour gekregen. Prima!!

Op de site is het verwarrend dat er geen nederlandse schoenmaten bij staan. Ik ging de fout in bij de maat 7,5 van Nike. In GB is dat weer anders dan in de VS.... Misschien een goede tip.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb in eerste instantie twee verschillende schoenen ontvangen. Het retourproces verliep snel. Vriendelijke klantenservice!

Wanneer een product niet leverbaar is, ook niet online zetten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Volgens mij is alles bij jullie vrij snel geregeld en verstuurd. Alleen ik heb woensdag morgen het besteld en kreeg bericht dat het donderdag bij post nl was maar elke keer werd de levering uitgesteld. Heb het pas maandag gekregen

Zorgen dat postnl het sneller leverd. Als het donderdag bij hun is zou het vrijdag of uiterlijk zaterdag bij mij moeten zijn. Ik ben maandag op vakantie gegaan en kon ze dus niet meenemen omdat se pas smiddags kwamen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en prettig dat er wordt meegedacht (n.a.v. mijn email). Tevens is de communicatie vriendelijk en netjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen bezorgkosten en geen retourkosten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame klantenservice

Probleem is dat de webshop de voorraad van alle Sport 2000 winkels laat zien, terwijl je zaken blijkt te doen met een specifieke winkel. Daarom Kun je niet makkelijk ruilen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering was optijd, en je kan achteraf betalen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon netjes afgehandeld. Aanvankelijk toch verkeerde maat besteld, dus via retourformulier alsnog een passende maat gekregen.

Ga gwn zo door

voldoende, een redelijke ervaring

Onduidelijk van waar en wanneer pakket geleverd zou worden. Mail erover gestuurd, geen antwoord maar vlak daarna een verzendbevestiging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service Bestelling volgende dag binnen Echt top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering ondanks verkeerd opgegeven adres

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoper dan competitie

Langzame service (ruim een week) en besteld item toch niet op voorraad, dus gecanceld = slordig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk bestelproces, snelle levering, levering netjes verpakt. Ik heb het bestelde product geretourneerd omdat het niet aan mijn verwachtingen voldeed. Retourproces is ook duidelijk, snel en gratis. Het geld terugstorten gaat ook snel

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: