goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en accurate levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk en deskundig

Prijzen kunnen wat scherper wellicht. Op internetsites (wat logisch is) zijn prijzen van dezelfde producten toch veel goedkoper. Terwijl ik graag langskom in één van de winkels van Sport2000. Hoop dat het mogelijk is om toch scherper te prijzen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Ik werd per mail keurig op de hoogte gehouden tijdens het afleverproces.

Alles was naar wens.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorgen voor juiste informatie,erg slechte klanten servic

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben heel positief 'de levering ging vlot en de schoen zag er goed uit. Ben al eerder bij Sport2000 geweest het blijft een hele mooie winkel.

slechter dan verwacht

Vermeld geen producten op je site die niet meer beschikbaar zijn. Daarmee voorkom je teleurstellingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service Snelle verzending

Geen..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles keurig netjes en op tijd geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim assortiment in diverse prijsklasse en kwaliteit spul verwacht ik

slechter dan verwacht

Product was (na bevestiging van order) toch niet beschikbaar). Haal dit dan van de site.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Had schoenen besteld in maat 40..Kreeg een pakketje thuisgestuurd met een doos waar maat 40 op stond maat met maat 39 schoenen erin. De medewerkers hadden de verkeerde maat in de doos gedaan. Heb de schoenen geretourneerd en aangegeven dat ik het product wilde ruilen voor een andere maat en wat er mis was gegaan. De klantenservice gaf geen antwoord of er nog schoenen in mijn maat waren en had zonder opgegeven reden de gehele bestelling geannuleerd..Raar! Maar op de site is het nog steeds mogelijk om de schoenen in mijn maat te selecteren. Er werken blijkbaar een stel *****en...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dicht bij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en snelle afhandeling van het retourpakket. .

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sportbroeken was in goede maat uitverkocht toen werden we gebeld of we soortgelijk boekje wilden hebben in de goede maat! Goed meegedacht dus!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

****** dat het zo lang geduurd heeft dat er een website was. Maar goed dat het er is.

Blijf competitief in prijs, concurrentie op internet is moordend. Jullie hebben wel het beste assortiment laat dat zien. Website is nog vrij beperkt op dit moment als ik me niet vergis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede levering

Spullen geretourneerd, maar nog geen geld of retourbevestiging ontvangen.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: