Zeer vlotte levering, prima op de hoogte gehouden van verzendstatus. Bestelling voldoet aan mijn verwachting.
12 June 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 6.386 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,8
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en heldere communicatie. Het aanbod en bestelervaring worden als prettig ervaren. Prijs-kwaliteitverhouding komt vaak positief naar voren en de medewerkers worden als vriendelijk en betrokken genoemd. De winkel scoort hoog op betrouwbaarheid en duidelijke informatie.
12 June 2026
Olivier
Sneek
Ik had één bestelling geplaatst, moest uit 7 verschillende winkels komen! Beetje omslachtig dit!
rob
Veghel
Makkelijk bestellen, makkelijk retourneren (verkeerde maat), zeer snel geld terug
Janny
Hoorn
Zie boven aan de borstzijde ING reclame stond niet zo als voorbeeld in de webshop
Erik
Stadskanaal
De verkopers zijn heel behulpzaam. Zowel mijn vrouw als ik vonden wat we zochten.
6 June 2026
zeist
Service is geweldig
Nelly Waayman
Aalsmeer
Ik vind het jammer dat mijn bestelling niet in één keer binnenkomt, omdat het uit verschillende filialen moet komen. En dan ontvang ik 1 deel weer niet, dus is mijn bestelling niet in 1 keer compleet. Producten zelf wel goed, en fijn gratis retourneren
Sabina
Leiderdorp
Gewoon zoals het hoort
Ron
IJsselstein
Teleurstellend, ipv een zwarte broek is een blauwe broek toegestuurd.
30 April 2026
B
M
Ik heb een tas thuis gestuurd met alle beveiligingsmiddelen er nog aan.
29 April 2026
Daniel
Vianen
eenvoudig bestelproces, duidelijke voorwaarden, en kwalitatief goede schoen
29 April 2026
Henk
Hoogvliet Rotterdam
Hele snelle reactie en levering
28 April 2026
Irma
Maurik
Snel in huis en prima materiaal voor een redelijke prijs.
24 April 2026
Dik Laan
Andijk
Mijn hardloopschoenen waren tegen de beste prijs beschikbaar en werden snel opgestuurd waardoor ik deze nu al een aantal keer heb kunnen gebruiken.
Lars
IJsselstein
Gemakkelijk en betrouwbaar.
Patrick
Rotterdam
Snel geleverd en goede updates van de levering, precies genoeg
M
Lsdn
Ik las wat negatieve ervaringen en vond t wat spannend maar bij mij was alles goed gegaan, en nog lekker snel ook
18 April 2026
t
nvt
Heel fijn dat ik mijn bestelling op kon halen in de winkel wat mij ook bezorgkosten scheelt. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
17 April 2026
Alexander
Zoetermeer
Voetbalschoenen voor mijn dochter besteld. Ze waren bijna overal uitverkocht in haar maat. Bij Sport2000 gelukkig niet. Goed verpakt, juiste maat en redelijk snel bezorgd.
15 April 2026
mark
Assendelft
Goede service,kan achteraf betalen en kiezen om in een winkel op te halen ! Mooie schoenen voor een goede prijs.
Ilona
Hilversum
Betrouwbaar en goed
Henri van Mill
Rotterdam
Het was de eerste x maar perfekt dank u wel
Lien
Pernis
Nike sneaker blauw, past goed, is lekker licht en loopt lekker maat 35
Geraldine
Middenbeemster
Jas besteld, twee dagen later al in huis, netjes verpakt.
Irma
Leusden
SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop:
Plesmanstraat 1
3833LA Leusden