Laden reviews...
242 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en heldere communicatie. Het aanbod en bestelervaring worden als prettig ervaren. Prijs-kwaliteitverhouding komt vaak positief naar voren en de medewerkers worden als vriendelijk en betrokken genoemd. De winkel scoort hoog op betrouwbaarheid en duidelijke informatie.
eenvoudig bestelproces, duidelijke voorwaarden, en kwalitatief goede schoen
29 April 2026
Henk
Hoogvliet Rotterdam
Hele snelle reactie en levering
28 April 2026
Irma
Maurik
Snel in huis en prima materiaal voor een redelijke prijs.
24 April 2026
Dik Laan
Andijk
Mijn hardloopschoenen waren tegen de beste prijs beschikbaar en werden snel opgestuurd waardoor ik deze nu al een aantal keer heb kunnen gebruiken.
Lars
IJsselstein
Gemakkelijk en betrouwbaar.
Patrick
Rotterdam
Snel geleverd en goede updates van de levering, precies genoeg
M
Lsdn
Ik las wat negatieve ervaringen en vond t wat spannend maar bij mij was alles goed gegaan, en nog lekker snel ook
18 April 2026
t
nvt
Heel fijn dat ik mijn bestelling op kon halen in de winkel wat mij ook bezorgkosten scheelt. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
17 April 2026
Alexander
Zoetermeer
Voetbalschoenen voor mijn dochter besteld. Ze waren bijna overal uitverkocht in haar maat. Bij Sport2000 gelukkig niet. Goed verpakt, juiste maat en redelijk snel bezorgd.
15 April 2026
mark
Assendelft
Goede service,kan achteraf betalen en kiezen om in een winkel op te halen ! Mooie schoenen voor een goede prijs.
Ilona
Hilversum
Betrouwbaar en goed
Henri van Mill
Rotterdam
Het was de eerste x maar perfekt dank u wel
Lien
Pernis
Nike sneaker blauw, past goed, is lekker licht en loopt lekker maat 35
Geraldine
Middenbeemster
Jas besteld, twee dagen later al in huis, netjes verpakt.
Irma
Leusden
Smorgens besteld volgende dag al in huis. Bij 2 bestelling was er één artikel niet. Geld terug binnen 3 dagen. Supergoed dus!!
11 April 2026
Gerard
BAARLE-NASSAU
Mooie fijne hardloopschoenen.
11 April 2026
Pieter
Sint-Michielsgestel
Ik bestelde een sweater voor de verjaardag van mijn dochter, en kreeg die eerder dan verwacht, de volgende dag al, terwijl de sweater zelfs eerst nog naar Sport2000 in Oss moest worden verzonden. Daar was ik aangenaam verrast door.
8 April 2026
Marie-Joëlle
Lith
Snel ontvangen
5 April 2026
Erwin
Den haag
Besteld op dinsdag rond 20.00 uur. Op de website staat: voor 22.00 besteld, morgen in huis. Nu drie dagen later, maar nog niets ontvangen. Als ik dit had geweten had ik wel ergens anders besteld. Belofte wordt niet nagekomen.
Beveelt niet aan
3 April 2026
Marc
Maarsbergen
Heb schoenen besteld echter werd het geld gestorneerd omdat het product niet meer leverbaar was. Kijk op de website en kan hem gewoon bestellen . Dus opnieuw besteld en weer wordt hij gecanceld. Bied het product dan niet aan .
Beveelt niet aan
2 April 2026
Marc
Nuenen
1 April 2026
Milou
Tilburg
Hele snelle levering en top product. Hij was bij andere uitverkocht maar jullie hadden de sneakers nog, top!
1 April 2026
Apeldoorn
31 March 2026
Corrie
Strijen
Zelden een product zo snel bezorgd gekregen. Ook de prijs van de schoenen was scherp.
28 March 2026
bea
groningen
SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop:
Plesmanstraat 1
3833LA Leusden