goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keus

Verzendproces verliep erg rommelig kwam uit meerdere filialen en retour verwerking gaat bij het ene filiaal wel snel en goed bij het andere filiaal niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er wordt snel op vragen per mail gereageerd en ik werd gebeld toen ik wilde ruilen en het product een maat groter niet beschikbaar was.

Er wordt gewerkt met 1 webshop die levert uit losse winkels. Laat de vermelding over de losse winkels maar weg op de site en communiceer een iets langere levertijd. Het komt op mij wat rommelig over.

zeer slecht, onaanvaardbaar

De order was om niet genoemde reden zomaar gecancelled, vervolgens stonden de schoenen gewoon nog wel op de site.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Veel eerder laten weten dat een product niet meer voorradig is en niet pas na 6 dagen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geld stond weer snel op de rekening.

schoenen die niet op voorraad zijn van de site halen. Nu was mijn dochter super blij. krijgen we eerst bericht dat de schoenen onderweg zijn. En ineens een bericht dat haar schoenen niet op voorraad zijn.......Inmiddels natuurlijk wel betaald..... Op zaterdag ook alle filialen bereikbaar. nu wilde alkmaar niet naar heerhugowaard bellen omdat ze daar toch niet opnemen.....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijke web shop, levering op tijd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel levering

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Besteld-betaald,maar later mail was niet meer leverbaar.Geld snel weer teruggestort.

slechter dan verwacht

De webshop up to date houden, gezien ik m’n schoenen had besteld en betaald en na een paar dagen een mail kreeg dat ze niet meer leverbaar waren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, geen probleem met omruilen. Top!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige en behulpzame helpdesk

Online bestellen werkt niet optimaal, zo werd mijn order geannuleerd omdat er geen voorraad meer was. Dit terwijl het product nog ‘gewoon’ te bestellen was op de site toen ik de annulering binnen kreeg. Ik vind dat je moet kunnen leveren wat je aanbiedt op je internetsite.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Had een voetbalbroekje van PSG besteld en betaald. Bleek paar dagen later toch niet voorradig. Is keurig gecommuniceerd middels email en paar dagen later stond het door mij betaalde bedrag weer op mijn rekening.

slechter dan verwacht

Wij hadden een nike- cap besteld voor de verjaardag van onze kleinzoon, stond op de site niet bij dat ie uitverkocht was krijgen we 1 dag erna dat ie niet meer geleverd werd...dat was balen...het geld wel heel snel terug gestort dat was een +punt.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie winkel

Zit nog steeds te wachten op levering van mij product is nu al 2 weken, moest van een andere filial naar Zoetermeer.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel antwoord / goede communicatie

Iets meer moeite doen voor de klant // niet gelijk een order cancellen als het product niet voorradig is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie en snelle leveringen

Eigenlijk niet echt verbeter punten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim aanbod, mooie acties

als een product niet meer leverbaar moet het eerder van de site worden gehaald, we hebben tot 3 keer iets besteld wat niet meer leverbaar was. gelukkig hebben jullie goede mensen op de service afdeling die ons uiteindelijk goed hebben geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, probleemloos ruilen, goede service

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: