zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik heb van mijn werk dhl. een kadoc code gekregen waarbij ik voor 31 euro kon besteden bij de aangesloten winkels, waaronder sport 2000. Hier met bijbetaling een tennisracket besteld. krijg ik na verloop van tijd een mail dat ik ,zonder daar een reden voor te geven , mijn geld terug kreeg. Op de site stond dat het racket voorraadig was. een paar dagen na de mail kreeg ik alleen het bijbetaalde terug, De kadobon had ik inmiddels niet meer, dus weg kerstkado.

zie postieve punten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na plaatsing van de bestelling wordt er snel geleverd.

Communicatie met de klant. Ik had een broek retour gestuurd en op de retourbon aangegeven dat de broek te groot was en ik deze 1 maat kleiner wilde ontvangen. Helaas niets meer van gehoord. Daarna zelf maar contact opgenomen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Makkelijke site

Ik bestel iets, kan niet worden geleverd maar stat nog steeds op jullie site. Art. 861780 maat L Bestel nu elders

zeer slecht, onaanvaardbaar

Heel vervelend dat op 21-12 op de website artikelen als voorradig aangegeven worden, ook besteld kunnen worden (maar wel vooraf moeten betalen) om vervolgens de dag voor kerst een mail te krijgen dat artikelen toch niet te leveren zijn en het geld terug gestort zal worden. Dit gebeurt vervolgens pas ná de kerst. Gevolg: geen gewenst kerstkado voor mijn zoon, én op dat moment geen geld om iets anders voor hem voor de kerst te kopen!!! ZEER VERVELEND!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke webshop, geode levering

Lengtematen vermelden in cm bij broeken, dit voorkomt retouren.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb mijn product nog steeds niet geleverd gekregen. Ook nog geen reactie op mijn mail gehad. Maar wel al feedback vragen??? Ik zou eerst de bestellingen leveren, alvorens een mail te sturen om men tevreden is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Prima prijs t.o.v. kwaliteit.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Product was niet leverbaar en werd na 4 dagen geannuleerd geld wel ruim binnen gestelde tijd terug gestuurd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vriendelijke klantenservice

Leveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service met retoutzending en terugbetaling

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle levering naar shop in spijkenisse fantastisch systeem after pay

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd ondanks drukke kerstperiode Komt afspraken na!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is snel

Retour van producten moet beter

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke procedurebeschrijving in mail

Geen centrale voorraad. Spullen komen van voorraadhoudend filiaal hierdoor iets langere levertijd

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: