zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik bestelde een trui die volgens de website beschikbaar was. Na een paar dagen kreeg ik een mailtje, dat de trui niet meer geleverd kon worden....

voldoende, een redelijke ervaring

controleren of bestelde producten ook werkelijk aanwezig zijn. waardoorheen deellevering niet geleverd kan worden. B.v wel een broek geen bijpassende jack.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijkheid op de website en over de bestelling.

slechter dan verwacht

de website up to date houden.

Pluspunten

Gewoon producten leveren of terug betalen

slechter dan verwacht

Product stond wel op site als beschikbaar. Betaling voldaan en dr ie dagen zitten wachten. Toen melding dat het niet beschikbaar was. Hierdoor niet op tijd alternatief kunnen vinden. Erg slecht dus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Alleen jammer dat bij de sokken geen maat vermeld staat. Er staat wel s/m/l. Dat is lastig in te schatten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling. Volgende dag precies volgens planning binnen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

Zorg dat je verzendingingen beter geregeld worden. Post.nl kon er niks aan doen dat ik pas na 8 dagen en 4x bellen met klantenservice het bestelde artikel ontving.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vlotte levering en perfect op de hoogte gehouden.

N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nvt

Duidelijk op de site aangeven als een product niet meer leverbaar is. Ik had een trainingspak besteld en betaald en kreeg later een mail dat het niet leverbaar is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er zijn personeelsleden die echt veel moeite steken om je te helpen. Toen we schoenen vonden die alleen 4 maten te groot in de winkel stonden was mijn zoon teleurgesteld. Uiteindelijk hebben we naar een nader filiaal gebeld en die adviseerde om online te kijken. Online was nog wel de juiste maat. Uiteindelijk de schoenen in de winkel laten bezorgen, maar het model was echt te smal en te strak, waardoor we heel iets anders moesten kiezen. De winkel heeft ze toen gratis teruggestuurd. Goede service.

Het is inmiddels ruim 2 weken geleden dat we de schoenen weer hebben laten terugsturen, maar krijgen niets te horen over het geld wat we nog terug moeten krijgen. Hopelijk gebeurt dit alsnog komende week. Ook toen de schoenen binnen waren, kregen wij hier niets over te horen, uiteindelijk ben ik door zelf te bellen erachter gekomen dat de schoenen al binnen waren.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Artikelen die niet leverbaar zijn, niet als zodanig op de site zetten. Na mijn bestelling en betaling een aantal dagen gewacht, om vervolgens een bericht te krijgen dat het artikel niet leverbaar is.

Prduct niet geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit, goed ingepakt, en veel spullen te koop voor sport.

Misschien kan de levertijd verbeterd worden door de tijd te reduceren van de verzending.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van gevraagde producten

Het individueel versturen van producten uit verschillende delen vh land is niet meer van deze tijd als alle producten uit een bestelling afkomstig zijn. Niet duurzaam en lastig voor de ontvangende klant die verdeeld over de week meerdere pakketten in ontvangst moet nemen ( niet planbaar)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering!

net

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goede service van de klantenservice

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: