voldoende, een redelijke ervaring

Kreeg het verkeerd product uitgeleverd, kindermaat ipv herenmaat. Op het retour formulier kon je aangeven of je het wilde omruilen. Maar hier word niks mee gedaan, Jammer

Pluspunten

Als je een product besteld online moet deze ook daadwerkelijk leverbaar zijn. Niet achteraf een mail krijgen sorry we kunnen het u niet leveren, zet het product dan niet leverbaar op de site. Heel irritant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettige service, goed advies in de winkel (Zeist) Snelle bezorging bij online bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en super kwaliteit! Een aanrader om hier te bestellen!

slechter dan verwacht

Website beter bijhouden Schoenen die ik besteld heb waren er niet 3 dagen later pas bericht Stonden 2 maten op en naar mail nog steeds

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Voorraad

Dat ruilen in de winkel betekent dat je nogmaals het artikel moet kopen en dat je later je geruilde artikel in contanten krijgt terug betaald op je rekening. Heb dit nog niet binnen!! Schandalige service. Webshop is niet hetzelfde als winkel.. multichannel beleid van niets. Noem het dan ook geen sport 2000!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nee

zeer slecht, onaanvaardbaar

twee keer besteld, twee keer bericht achteraf dat de order geannuleerd is, vanwege voorraadtekort.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het geld was snel geretourneerd

Als een product niet op voorraad is maar wel besteld kan worden verwacht ik op zijn minst een telefoontje of een aanbod met een alternatief

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke dame van de klantenservice, maar dat is helaas het enige positieve.

Zorg ervoor dat de artikelen in de webshop ook leverbaar zijn. Mijn bestelling werd pas na 2 dagen geannuleerd en na 8 dagen moest ik nog zelf achter mijn geld aan bellen, om dit terug te krijgen. Ondertussen staan de artikelen die jullie niet kunnen keveren nog steeds op de website!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voorraad website klopt, goede service, snelle levering van juiste product

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klant vriendelijk in de shop

De web shop is wat traag. Leveringen duurde voor ons wat aan de lange kant.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ondanks uitgebreide mailwisseling voor niks naar jullie winkel in een andere stad gereden: foutje, verkeerde maat van het product dat ik kwam ophalen. Vervolgens doorverwezen op de valreep voor Sinterklaas naar jullie site: na een paar dagen bericht: foutje, product staat foutief op 'voorradig'. Maar wat het meest jammere is: mijn ervaring naar jullie klantenservice gemaild, en vervolgens een standaardmailtje retour ontvangen met 'wat vervelend, hopelijk een volgende keer beter'. Zo los je een vervelende ervaring niet op. Ik ben geen klant meer.

voldoende, een redelijke ervaring

De bestelling werd door jullie geannuleerd, toen viel sinterklaasplan kort voor de dag in duigen. Andere levering daarvoor was prima.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede site, snel gevonden

Een deel van de bestelling kom niet geleverd worden, de rest was vertraagd en in de communicatie werd niet duidelijk welk product het ook ging door een abstracte code. Belofte was snelle levering van alles, resultaat was latere levering van de helft...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Klanten laten weten hoe het ervoor staat met de bestelling, nadat er 2 keer voor gebeld is. Slechte communicatie naar de klant.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie na online bestelling

Er wordt een product aangeboden als zijnde beschikbaar. Besteld maar na twee dagen de mededeling dat het toch niet beschikbaar is. Ondertussen wel betaald maar geen sinterklaas cadeau. Het zou wel zo fijn als de producten op de site daadwerkelijk leverbaar zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk te bestellen, fijn dat het opgehaald kon worden bij een van de winkels in mijn buurt. After pay vind ik ook erg handig.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helaas was het product niet leverbaar en ontving zeer snel mijn betaling terug.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een "geschreven"te goedbon. De rugzak die ik wilde was alleen op internet (ik woon in Dordrecht). In de winkel werd mijn bon zonder al te veel moeite omgezet in een digitale kadokaart. Top

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: