voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte afhandeling toen artikel niet meer voorradig was

Nvt

Pluspunten

Beter met nieuwe klanten omgaan Ik wil ook geen mail meer van jullie ontvangen en zal niks meer bij jullie bedrijf komen of het nu online is of in de winkel

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service!

Ik hoop dat mijn klacht/retourzending (na één keer dragen liet de verflaag op de achterkant van de schoen al los) net zo snel en netjes wordt afgehandeld.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Een product verkopen terwijl het niet op voorraad is kan en mag niet. Eerst geld ontvangen en daarna mail sturen dat het niet lukt word ik niet vrolijk van. Weliswaar snel terug betaald, 2 dagen. Maar ik moet weer opnieuw zoeken. Eigenlijk moet ik jullie verplichten mij te leveren, deal is gesloten ik heb betaald, probleem ligt bij jullie.

slechter dan verwacht

Na 1,5 week nog niets over de bestelling gehoord. Heb maar eens even een mail gestuurd of het artikel überhaupt nog komt.

slechter dan verwacht

Op Black Friday een paar schoenen gekocht. Dinsdag erna een mail gehad dat ze niet meer leverbaar waren. Schoenen waren nog wel op voorraad innde winkel.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Na bestelling en betaling kreeg ik het bericht dat de schoenen niet meer leverbaar waren. Na een check op hun website zag ik dat de schoenen wel degelijk beschikbaar waren. Alleen nu niet meer voor de 'Black Friday' prijs maar bijna 30% duurder. Toen ik aangaf dat ze nog wel beschikbaar waren kreeg ik te horen dat dat een fout op de website was en dat ze dat zouden aanpassen. Ik heb vervolgens de proef op de som genomen en de schoenen besteld. Mijn vermoedens bleken te kloppen; de schoenen waren wel degelijk leverbaar. De volgende dag had ik ze in huis. Al met al een ervaring die er voor zorgt dat ik nooit meer schoenen bij deze winkel ga kopen. Vertrouwen is wat mijn betreft een groot goed. Dat heb ik niet meer in (on)Sport(tief) 2000.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Sorry ik kan hier echt niets positiefs melden. Mijn ervaring was dusdanig slecht dat ik iedereen af zou raden hier ook maar iets te bestellen. Ik heb hier een paar schoenen besteld tijdens de black friday sale en die zijn nooit aangekomen... ik heb na 4dagen totaal niets gehoord te hebben eerst een mail gestuurd naar de klantenservice, waar mijn pakketje bleef...geen antwoord op gekregen!! Toen na 8dagen gebeld daar kreeg ik de melding dat er nog wel 2paar in mijn maat in een filiaal zouden staan..daar zou ze achteraan bellen en mij het laten weten of ze er echt nog waren.....u raadt het al weeeer niks van gehoord! Uiteindelijk weer gebeld met de klantenservice waar ik te horen kreeg dat ze er niet meer waren! Netjes hoor krijg mijn geld terug en verder kak! Hele slechte afhandeling waarbij ik zelf het gevoel heb gehad dat ik alles zelf heb moeten regelen..

Alles! Dit bedrijf bestaat niet meer over 5jaar als je zo doorgaat. (Lees ook niet veel positiefs op internet) het heeft mij in iedergeval het gevoel gegeven dat ik iedereen moet behoeden om hier ook maar iets te bestellen..

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rachel heeft me zeer goed geholpen. 2x is mijn bestelling geannuleerd terwijl het bestelde artikel er wel nog was.

Er is mij twee keer beloofd dat ik zou worden terug gebeld door een andere medewerkster. Niet netjes dat het niet gebeurd is. Ik heb zelf denk ik 6x gebeld en uiteindelijk is het gelukt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb ik niet, product besteld met korting, 2 dagen erna krijg ik bericht dat het artikel niet leverbaar is. In de webshop kon ik hem echter nog gewoon bestellen tegen de volle mep. Ik heb het artikel dus helemaal niet gehad, hoe kan ik kan deze mail ontvangen met de vraag of ik het product wil beoordelen

Zie voorgaande opmerking

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nvt

Ik kreeg een verkeerde levering en wilde dit omruilen maar dat kon niet volgens de klantenservice hoewel het juiste product nog wel gewoon in de webshop te krijgen was.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Totaal niets meer heb op internet met Black Friday nikes besteld en Betaald op internet stond op voorraad. Vervolgens 3 dagen later kreeg ik een mail dat ze om een of andere reden niet geleverd konfden worden. En het 5 dagen duurde voordat ik me geld terug kreeg. Ik koop er nooit meer iets. Trouwens de dag dat ze niet te leveren waren tot op heden staat nog steeds dat ze op voorraad zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bericht dat bestelling niet leverbaar was

alternatief aanbieden optie

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een trainingspak besteld, wat na 3 dagen wordt geannuleerd omdat deze niet meer verkrijgbaar is. Maar als ik dan op de website kijk kan ik hem nog steeds bestellen. Ik vind dat misleidend. Daarbij komt dat ik ook het bedrag van €70,- nog niet heb teruggekregen.

voldoende, een redelijke ervaring

Als een artikel niet geleverd wordt, geef dan meer informatie. Bv voetbalsokken en niet alleen het artikelnummer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkele!

Ik heb tot 3 keer toe hetzelfde paar schoenen besteld, waarna ik elke keer een mail krijg dat m'n bestelling geannuleerd is omdat de schoenen niet leverbaar zijn. Maar ze zijn wel gewoon bestelbaar op de site! Een belachelijke situatie dus! Er wordt ook niet of nauwelijks op m'n mailtjes gereageerd door de klantenservice, dus er is nog heel wat te verbeteren voor Sport 2000. Ik koop hier absoluut nooit weer iets en zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen bij anderen. Ik ben nu 1,5 week verder en heb nog steeds de schoenen niet. Aangezien ik ze nodig heb voor een bruiloft over 2 weken, heb ik ze inmiddels bij Aktiesport besteld.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets

Reden geven waarom bestelling niet geleverd werd en hier wat tegenover stellen zoals een waardebon

goede service, goed behandeld

Pluspunten

handelen direct en adequaat, zeer klantvriendelijk

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed aanbod. Duidelijke website.

jullie vragen me voor een beoordeling van een product dat jullie na een paar dagen gecanceld hadden zonder duidelijke reden. De afhandeling vond ik wat bot.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Beter communiceren met de klant, je voorraad kennen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Begin eerst maar eens met het bestelde artikel leveren dan kan ik misschien ook beoordelen....en mijn geld terug storten zou ook fijn zijn!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als jullie niet kunnen het product leveren, zet het niet op online

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: