zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen producten in de webshop vermelden die niet meer leverbaar zijn, in plaats van achteraf, na bestelling en betaling, melden dat helaas niet geleverd kan worden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Retour kosten zijn gratis

2 van de 3 artikelen waren uiteindelijk niet voorradig waaronder een hockeybal. Hoe kan zoiets nou niet voorradig zijn?? Heb gebeld om de bestellig te annuleren. Op dat moment heeft sport2000 de kans om een alternatief aan te bieden voor hetzelfde geld maar niks je mag wachten totdat je je geld terug krijgt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie duidelijke site

Snellere levertijden

slechter dan verwacht

Pluspunten

Eigenlijk geen

Levering duurde een week en toen werd ook nog de verkeerde kleur geleverd. Zwart besteld. Staat ook op de bon. In het pakket zat wit en dat stond ook duidelijk op de doos. Mijn zoon had het shirt hard nodig doordat het al zo lang duurde hebben we wit maar gehouden, maar absoluut ontevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Was prima geregeld

Tot nu toe geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering ook tijdens sint drukte

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede prijs, kwaliteit en snelle service

bij het betalen ging het ideal betalen een paar keer mis en nu staat er in mijn bestel history dezelfde bestelling een aantal keer terwijl deze maar 1 keer besteld is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending, ondanks drukte.

zeer slecht, onaanvaardbaar

het product verzenden dat de klant besteld heeft en niet een ander product

Me pak was teklein

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, prima product, lage prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levereing, nadat we geen trackingcode hebben ontvangen, contact met servicecenter opgenomen en direct de benodigde hulp en info ontvangen. top.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke producten

Zorg dat de site up to date is. Ik heb al meerdere keren gehad dat het product uiteindelijk niet verzonden kon worden. Terwijl op de site stond dat het er nog wel was

slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering geld wordt snel teruggestort

retour reden goed lezen en indien niet mogelijk om te leveren dan dit met klant communiceren. Als er afgesproken wordt dat je teruggebeld wordt dit dan ook doen. Verkeerde maat geleverd maar is blijkbaar niet gelezen, geld teruggestort gekregen. Reden van terugstorten stond er niet bij. Misschien niet meer leverbaar maar zou fijn zijn als dit gecommuniceerd wordt, Sport 2000 gebeld en de mevrouw aan de lijn zou uitzoeken waarom er geen andere maat gestuurd wordt. Tot op heden nog geen bericht gehad.

zeer slecht, onaanvaardbaar

ik kreeg het verkeerde product geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd ook de latere bestelling

X

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke instructies in geval van retourzenden.

slechter dan verwacht

Teenslippers besteld in de herfst. Alles ging goed, ik heb netjes betaald. 2 dagen later kreeg ik de melding dat die teenslippers niet geleverd konden worden. Waarom laat iemand ze dan toch op die website staan???? Zeer slechte reclame.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: