voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als ik iets van sport zoek, vind ik het gemakkelijk.

Misschien dat het retourzenden en dan nog een nieuwe krijgen in een bepaalde maat, wat sneller kan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Medewerkers zijn vriendelijk

Leveren wat er besteld is en op tijd terug betalen zoals jullie zelf zwart op wit vermelden en dus niet drie dagen erbij doen. Dit nadat ik erover heb gebeld en gemaild

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en snelle retour verwerking erg fijn dat je achteraf kan betalen !

Retour formulier na tweede retour zending was een kliederboel geworden miss handig als er een nieuwe in wordt gedaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, keurige afhandeling

Je krijgt een track and tracé code zodra het pakket is aangeboden bij Post NL, ik had het pakket al thuis voordat de code mij gemaild was

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

Pakketjes netter inpakken

slechter dan verwacht

Waarom product op de site zetten, terwijl het niet beschikbaar is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes alles geleverd.

slechter dan verwacht

Bestelling werd na orderbevestiging alsnog gecancelled ivm magazijntekort. Direct bestellen via de aanbieder was hierdoor alsnog sneller en uiteindelijk even duur.

voldoende, een redelijke ervaring

Producten online die niet op voorraad zijn er sneller af halen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke site

Als je iets aanbied zorg dan ook dat je het hebt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na een kleine hapering bij de levering is er alle moeite gedaan het artikel alsnog te leveren.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snelle (mogelijke) levering en snel geld retour

Vreemd dat je op de website een product kunt bestellen, dat voorradig is. Je betaalt, maar een dag later blijkt het toch niet leverbaar is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

Aangeven dat de bestelling uit meerder filialen komt (als dit van toepassing is).

zeer slecht, onaanvaardbaar

Product van te voren controleren.

Sneller reageren op mailtjes

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nul.

Verbeter uw voorraad systeem. Ik heb twee producten besteld en beide zijn door uw bedrijf geannuleerd. Ook uw mail om uw bedrijf te beoordelen klopt niet want ik heb helemaal niets ontvangen, hoe kan ik dan de producten beoordelen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.ik wil nul sterren geven als beoordeling maar dat is niet mogelijk, raar....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel binnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd vriendelijk personeel. Heel behulpzaam en geduldig met mijn kinderen. Goede service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Fijn dat je achteraf kan betalen.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: