slechter dan verwacht

Ik bestel iets, en krijg dan 1.5 dag later een mail dat het gewenste artikel niet leverbaar is. Dit zou beter in het systeem moeten worden gezet. en dan niet eerst laten betalen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geholpen Goed advies Snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestellen is makkelijk. duidelijke foto's

terug brengen in de winkel kan makkelijker. ik ging mijn bestelling in hellevoetsluis weg brengen waar ik de vraag kreeg of ik het niet naar spijkenisse kon brengen, was tenslotte volgens hun maar een klein stukje. en dan ging het sneller, we zijn nu op dag 6 na retourneren aangekomen en ik heb nog niets vernomen van sport2000. dat kan toch wel iets sneller. ook vind ik de bezorging niet super snel. niet erg, maar tegenwoordig is het overal "volgende dag in huis"

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageren direct na mail

Verzenden duurt veel te lang

Pluspunten

kosten retourzending is niet van deze tijd. ben dus maar naar een sport 2000 winkel gegaan en daar de retourzending ingeleverd. nu maar hopen dat het geld teruggestort wordt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service. Goede retour regeling.

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering

slechter dan verwacht

Tot 2 keer toe een bestelling geplaatst welke tot 2 keer toe werd geannuleerd. Wellicht moet aanwezige voorraad en eeergave op internet beter worden afgestemd? Uiteindelijk bestelling bij een ander bedrijf geplaatst wat snel én in 1 keer goed ging/wél kin leveren.

Geen!!!!!Prima voor elkaar!!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Mizuno in on-line collectie terwijl deze niet beschikbaar is. tot twee maal toe teleurgesteld. Wel contact gehad met ene Pieter, die 15% korting bood. Geen gebruik van gemaakt. Overigens, de schoenen die NIET geleverd konden worden staan NOG STEEDS on-line. Dit zou meteen geregeld worden, maar jullie hebben dit dus niet gedaan. Erg slecht. onbetrouwbaar en nog liegen ook.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling van de bestelling

De manier hoe de bestelling was ingepakt kan hier schade aan toebrengen tijdens de verzending waardoor retour zenden misschien noodzakelijk wordt en het product mogelijk niet meer op voorraad is resultaat klant kwijt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne webshop en snelle levering

De levering gebeurt soms wat berwarrend, maar ik heb mijn begrip daarvoor.

Pluspunten

Terugbetaling van de retour kan sneller teruggestort worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, ondanks dat de spullen van meerdere filialen moesten komen. Binnen 2 dagen naa bestellen alles in één zending ontvangen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Prijs kwaliteit is goed.

Bij mijn pakket zat 1 schoen te eeinig en het was de verkeerde maat.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Totaal niet

Service, communicatie, juiste spullen leveren, personeel juist instrueren. Nu nog maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.

voldoende, een redelijke ervaring

bij een bestelling maat 36.5 wordt maat 36 geleverd. In de winkel omgeruild voor 36.5, schijnt vaker te gebeuren.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Bestellingen eerst verzamelen dan versturen. Anders onduidelijk en chaotisch.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn maat was niet meer aanwezig in de winkel dus hebben we de schoenen online besteld. De volgende dag had ik ze al in huis ! Top !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne webshop, fijne afterpay

slechter dan verwacht

Pluspunten

Tot nu toe geen

Het badpak dat ik besteld had kwam van het filiaal Veldhoven. Helaas had het een gat in de linker zijnaad. Slechte controle dus !

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: