perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestellen via internet doe ik eigenlijk niet. (koop liever in de winkel zelf) Maar omdat mijn dochter dit t-shirt graag wilde heb ik het op deze manier geprobeerd. Ik ben zeer tevreden over de communicatie via de mail en de levering van het bestelde t-shirt.

Pluspunten

Had wat besteld maarlater zeiden ze dat het niet geleverd kon worden dus ik haat ze nu.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik had snel mijn geld terug

Geen dingen op de site plaatsen die jullie niet kunnen leveren.

Pluspunten

Zonder opgave van reden werd mijn bestelling vanuit Sport2000 geannuleerd. Dat terwijl de schoenen nog steeds bestelbaar staan op de website.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Mooie verpakking

Het zou fijn zijn om een mailtje te sturen met het reden waarom bepaalde producten niet geleverd kan worden. Ik heb 2 paar sneakers besteld. De orders waren gecanceld, maar ik heb niks gehoord waarom, terwijl er nog op voorraad stond!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte levering.

De optie om te ruilen mis ik. Je kunt nu alleen voor retour kiezen.

slechter dan verwacht

Ik bestel iets, betaal en wacht op mijn bestelling. Dan komt er na circa 1 week een melding dat mijn product niet leverbaar is?? Waarom wordt dit product dan nog getoond en kan ik het wel bestellen? Als ik iets bestel dan wil ik het ook hebben.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De contacten met Pieter van de klantenservice waren op zich prettig en klantvriendelijk. Uiteindelijk is het euvel goed opgelost.

Zorg voor een betere communicatie over voorraden. En zorg voor een eenduidige communicatie. Ik mailde enerzijds met de klantenservice en ontvang op enig moment (op een zondag??) ook van iemand anders een e-mail over het annuleren van een andere medewerker. Dit zorgde voor verwarring.

slechter dan verwacht

mijn bestelling is niet geleverd!omdangs dat de order geplaats en belaald was kreeg ik na een aantal dagen het bericht dat het toch niet te leberen was. p.s mijn geld heb ik wel terug ontvangen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede communicatie

Via mijn sportschool (Fitness & Health Club in Delft) kan ik korting krijgen op aankopen bij Sport 2000 (op vertoon van de tgs-sleutel. Het is jammer dat het niet mogelijk is om gebruik te maken van deze korting bij aankopen via internet bij Sport 2000. Door het beperkte assortiment (qua maten e.d.) in de winkel ben je toch vaak aangewezen op aankopen via internet.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Iets bestelt 3 dagen levertijd heb na 3 dagen niks ontvangen behalve op me rekening werd er geld terug gestort omdat ze het product in eens niet konden leveren

slechter dan verwacht

Pluspunten

klantenservice heeft het probleem netjes behandeld

artikelen niet op website aanbieden als deze niet leverbaar zijn

slechter dan verwacht

Pluspunten

?

Jullie vragen een beoordeling over een bestelling die door jullie is geanuleerd omdat het product na bestelling in 1 keer toch niet meer leverbaar blijkt te zijn. Tja, ik zeg hier zitten verbeter kansen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goede klantenservice.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Terugbetaling laat erg lang op zich wachten. Op 15 augustus een levering retour gedaan in de winkel. Op 22 augustus een e-mail ontvangen dat de retourzending ontvangen is op 22 augustus. (Terwijl mij verteld is dat het dezelfde dag nog naar de betreffende winkel retour zou gaan.) Dat is 8 dagen later en dan duurt het nog een ongeveer 5 dagen voordat mijn geld geretourneerd wordt. Dat is bijna 2 weken. Dat vind ik echt te lang duren en voor mij een reden om niet meer zo snel een bestelling te doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Deze winkel verslaat online-winkelen met 300%, vakkundig personeel, vriendelijk en in 10 minuten met de perfecte spullen weer buiten. Ze adviseren je sneller dan je zelf kan bijbenen. Erg fijne winkel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorm snelle en correcte afhandeling en verzending!

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service!

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: