slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs voor sommige artikelen, met name aanbiedingen

sneller updaten van voorraad op website. Bestelling 3x moeten doen ivm leverproblemen. Levertijd verbeteren, een dag of 5, 6 is echt te lang t.o.v. concurrenten. Leveringen via verschillende filialen kan ook beter door eerst zelf centraal aan te houden dan wel collecteren van bestellingen en in 1x te leveren

goede service, goed behandeld

Beter contact houden met collega’s

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In twee dagen had ik mijn bestelling binnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig gebeld omdat de post verlaat was

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Retourneren is simpel

Levering duurt te lang (Twello). Systeem dat een filiaal het artikel verstuurd is onhandig. Levering duurde bijna een week. "Omdat het zo druk was in de winkel, is het blijven liggen". Dat kan gewoon niet als je concurreert met 1 of 2 dag levering concurrentie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardig personeel De meesten weten waar ze het over hebben en zijn actief aan het helpen

Als in de winkel iets njet meer beschikbaar is en ze zeggen dat Iets niet meer leverbaar/ uitverkocht is. Dan vind ik her heel raar dat het via sport2000.nl wel de volgende dag in de winkel afgeleverd kan worden. En dat ik daar zelf achter moet komen.... 1 bedrijf zou je zeggen.! Slechte zaak!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel thuis gestuurd gekregen en goed verpakt!!

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, echter niet de volgende dag. Er miste een veter van de extra set, maar deze werd na contact direct nagestuurd. Al met al een prima ervaring, kwalitatief goede sneakers tegen een scherpe prijs en met achteraf betaling. Helemaal prima!

Probeer te verzenden op de dag van bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

netjes op tijd de bestelde producten geleverd

vreemde constructie met verschillende winkels die allemaal wat sturen. De verzendkosten als je onder de 35 euro besteld. Hierdoor heb ik iets totaal onnodigs besteld, want dat was net zo duur als de verzendkosten. En voor jullie een stuk duurder omdat het uit verschillende winkels moest komen en per stuk hier worden afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij zijn in de winkel in Delft (in de veste) erg fijn geholpen.

Jammer genoeg dat wij geen email van post NL gekregen over onze bestelling, waardoor onze bestelling onnodig is blijven liggen in de winkel. We hebben de winkel zelf moeten bellen om erachter te komen dat de bestelling er was.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk personeel lossen probleem graag op

ik heb drie producten besteld, ik had verwacht dat ze in 1 pakket geleverd zouden worden en om geen postbezorger mis te lopen, liet ik ze in de winkel bezorgen. tot mijn grote schrik hoorde ik dat de bal naar iemand anders versuurd was. Maar dat de winkel erover gebeld is en dat ze mij zouden bellen. Dit is niet gebeurd. Toen ik de andere twee producten wilde ophalen kwam ik daar achter. Ik was niet gebeld dus een medewerker heeft voor mij gebeld om te kijken wat er nu gaat gebeuren. Ben toen heel erg vriendelijk behandeld en kreeg te horen dat ik binnenkort een track and trace nummer zou krijgen en dat de bal opgestuurd wordt. Snel daarna kreeg ik track and trace via de mail alleen toen ik het invoerde kon ik niets zien over de bestelling. Na paar dagen toch teruggegaan naar de winkel waar het geleverd zou worden en de bal was er. Ik ben blij dat ik de spullen heb maar het is heel anders gegaan dan ik gewend ben. en het waren de cadeaus voor verjaardag. Gelukkig is alles op tijd geregeld.

slechter dan verwacht

Bestelling die wordt geplaatst en bevestigd en betaald wordt later geannuleerd met de mededeling niet op voorraad. Jammer dat dit op voorhand niet is geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

komt zijn afspraken direkt na

voldoende, een redelijke ervaring

Website beter bijhouden. Mijn bestelling bleek niet leverbaar. Hoe moeilijk kan dat zijn?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Word goed op de hoogte gesteld van het bezorgen van het product. Belofte is nagekomen dat het binnen drie werk dagen word geleverd en sportartikel in goede staat ontvangen

Verwerking van een order die op vrijdag laat in de middag is besteld mag wel sneller zodat de klant ook in het weekend al kan verheugen op het ontvangen van de sportartikel die hij heeft besteld laat op een vrijdag middag. Dus kort om een bevestiging van de plaatsing van de order dat het verwerkt is, is al voldoende en gevoelsmatig positief voor een klant dan dat ie nog een hele weekend moet wachten op de bevestiging wanneer het verwerkt of bezorgt word

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, lekker snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantgericht

Nvt

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: