voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. retour producten ook snel terugbetaald

betere beschrijving van het product (bijv. materiaaltype)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, en nabellen

verpakking was kapot, zover nu heb kunnen zien is zijn de goederen niet beschadigd maar het zag er niet vrolijk uit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je besteld iets en binnen maximaal 2 werkdagen heb je het in huis. Je kan gratis retourneren via Sport2000 winkels overal. Je kan op verschillende manieren betalen.

Er is niet heel veel te verbetere want het is al goed zo. Maar een live chat zou ook een goeie optie zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service ook bij het retouneren.

Op de webshop betere maataanduiding. Wij dachten dat wij ern S voor volwassene hadden blerk het een S voor junioren. Dit stond er niet echt duidelijk bij.

Pluspunten

ik kreeg een shirt die te groot was voor mijn zoon, was een ander model dan normaal. Dus dachten wij die gaan we dan wel ruilen in een vd winkels. Dan kan hij zelf even kijken of een ander shirt wel goed zit. Kan dit niet! De bon was van een vestiging in Rotterdam en er kon niet geruild worden in Zoetermeer??? Zo raar? Dus dat zou beteken wanneer jullie iets uit bv Groningen sturen ik alleen of kan retoursturen of kan gaan ruilen in Groningen terwijl ik in Zuid-Holland woon??? Dit heb ik nog nooit meegemaakt...als ik iets in Breda koop dan moet ik het ook kunnen ruilen waar ik het wil.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en nette levering

Retour nig steeds niet via mail doorgegeven en dit is 6dagen na retourneren. Weet niet of ik mijn geld terug krijg. Dan wordt het een dure broek....

slechter dan verwacht

Het artikel kon niet geleverd worden, maar jullie vragen wel wat ik van et artikel vind. Vreemd toch?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vrij weinig

Teveel om op te noemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette oplossing na een mis communicatie

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, telefonisch wordt je doorverbonden naar een ander nummer waar niet opgenomen wordt.

De webshop koppelen met de voorraad van jullie winkels. Ik had een balletpakje besteld voor onze dochter, deze is geannuleerd omdat er niets op voorraad zou zijn. Zelf naar Sport2000 geweest in de stad en die hadden ze gewoon nog voldoende op voorraad. ERG SLECHT!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijk snelle reactie op email

verzending is laat gedaan, waardoor de schoenen pas de week erna werden geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je krijgt je wel antwoord op je mail.

Complete pakjes aanbieden en telefonisch bereikbaar zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super vriendelijk en behulpzaam

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vriendelijke jongen, alleen wist hij niet waar het tennisracket lag, toen ik het kwam afhalen. zijn collega moest hem helpen zoeken. Kan gebeuren, maar héél behulpzaam. en allebei erg aardig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte en snelle levering.

Geen, ben heel tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service snelle levering

Nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wat niet voorradig is niet op internet aanbieden. Maten die zijn uitverkocht verwijderen.

slechter dan verwacht

Ik heb alleen een email ontvangen dat de bestelling geannuleerd werd, geen reden waarom of een andere oplossing

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: