zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik bestelde een paar sandalen online. Kreeg ik na ongeveer 2 dgn een mail dat ze niet meer beschikbaar waren.... wat een telleurstelling!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snell

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je een product op je site plaatst, zorg dan ook dat je het hebt. En niet dat je dan weer het geld moet terug gaan storten (geld dat ik nog steeds niet retour ontvangen heb).

slechter dan verwacht

Bestelling werd domweg geannuleerd want kon niet worden geleverd. Vervolgens kon ik er via een andere winkel wel aan komen, gemiste kans! Er wordt geen moeite voor de klant gedaan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De service in Kerkrade was top

Ik heb geen mail gekregen toen het product niet op voorraad was vervolgens gemailt zou ik het terug gestort krijgen , nu meer dan 2 weken later nog niks terug

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Na bestelling geplaatst èn betaald was kreeg ik na die dag een bericht dat de bestelling werd gecanceld en kon ik nog een aantal dagen wachten op het terugstorten van m'n geld..

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte en snelle terugbetaling van de niet te leveren artikelen.

Het zou prettig zijn als je op de site een product wilt bestellen, je direct kunt zien of het product op voorraad is. Nu hadden we iets besteld en hoor je later dat het niet op voorraad is.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb uiteindelijk geen track and tracé ontvangen. Dus was eerst bang dat de bestelling niet goed zou gaan. Maar opeen waren de schoenen er

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed voor elkaar zeker binnenkort me voetbalschoenen bestellen

slechter dan verwacht

Pluspunten

had veel keuze en pakte het in eerste instantie snel op

de beloofde snelle levering was niet zo heel snel bovendien zijn we niet tussentijds op de hoogte gehouden wat wel beloofd was

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Mooie, grote winkel met veel spullen - Goede personeel - Goede manager - Bedrijf is altijd voorbereid op goede sportkleding

- Er zijn weinig schoenen op voorraad die wat breder zijn voor brede voeten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie over bezorging !!!!!!twee maal geen mail gehad over datum Van verzenden en bezorgen moest daar zelf over mailen !!!!!!!! Zeer slechte zaak Ook over retour zending geen enkele reactie gehad dushoop dat dat goed gaat

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet, deze schoen kon niet geleverd worden

Wel leveren ;)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelde product bleek na betaling niet meer leverbaar, hierover kreeg ik 1 dag later pas een mail. Zorg ervoor dat de website de voorraadstatus op orde heeft. Ik kreeg binnen 5 werkdagen wel netjes het geld weer terug gestort. Ik bestel niet nog een keer via deze website.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

1 artikel van de 2 stond online nog als beschikbaar. Toen de bestelling al onderweg was kreeg ik te horen dst het toch niet op voorraad was via de email. Lijkt mij netter om te bellen om te kijken of er een andere oplossing is. Mijn reactie op de email werd 3 dagen later pas beantwoord en heb dr kosten van dit product nog steeds niet retour gekregen??

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging, goede info.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Het lijkt mij in dit digitale tijdperk dat jullie eerder dan 9 dagen na de bestelling de klant op hoogte kunnen stellen dat er iets niet geleverd kan worden.

Pluspunten

1 bestelling komt vanuit 2 filialen en dus 2 verschillende leverdata. Nooit een mail gehad met de track trace code , en dus geen idee wanneer het pakket geleverd was. Retourkosten vind ik niet van deze tijd.

slechter dan verwacht

Mijn bestelling is geanugeannuleerd, deze was niet meer leverbaar. Vreemd dat ik het wel kon bestellen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

als het product aanwezig is, zeer snelle levering.

als het niet aanwezig is, verneem je niets. Een mail richting de client is wel zo netjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie en snelle service

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: