voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de webshop beter updaten ivm voorraden

ik had een bestelling gedaan,via webshop,betaald,mail dat de bezorger onderweg is,3 uur later weer een mail produkt is niet meer leverbaar uw geld wordt terug gestord????????????.kijk op de webshop is het gewooon nog te bestellen echt raar.en balen .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke wijze van bestellen, maar ook van retourneren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima advies, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Achteraf betalen en geen verzendkosten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

kennis-enthousiasme-vriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke artikelen

Ik had een bikini besteld die op tijd binnen zou komen voor de vakantie en 1 dag voor mijn vakantie was mijn bestelling ineens geannuleerd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt netjes geholpen!

we moesten zelf bellen of de bestelling al binnen was!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Levertijd waarmaken en niet verschuilen achter PostNL

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte ervaringen met aanwezigheid van maat in winkel (niet alleen met schoenen)Nu via website besteld, de benodige maat konden wij selecteren. 2 dagen later krijg je dan mail dat maat niet leverbaar is. Op de site geven jullie aan "snelle levering", dit kunnen jullie dan sowieso niet nakomen. Uiteindelijk bij concurrent besteld, deze konden "zeer" snelle levering wel nakomen. Gewoon volgende dag in huis.

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn order werd binnen 24 uur geannuleerd zonder opgave van een reden. Als er geen voorraad meer was (meest waarschijnlijke reden) dan verwacht ik überhaupt niet te kunnen bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gunstige prijzen. Netjes dat alle formulieren voor een evt. retourzending worden meegeleverd.

Het duurde een paar dagen voordat er een winkel gevonden was, die dit item ging versturen. Dat kan vast wel sneller.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, goedkoop en gratis verzending

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Precies wat je tegenwoordig wil van een onlinewinkel. Goedkoop, goede communicatie en op tijd. En 1 product retour, ook makkelijk en gratis! Echt top!

slechter dan verwacht

Pluspunten

- Wel snel antwoord op mijn email klacht.

- Wel voorraad op website maar na bestelling melding dat er toch geen voorraad was. - Refund is niet goed gegaan. Ik moest contact opnemen met klantenservice waarna dit pas werd gezien.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorgen dat de levering op tijd is. Daarnaast worden afspreken niet nagekomen wanneer er telefonisch contact is opgenomen door de klant. Sport 2000 zou dezelfde dag nog terug bellen om meer nieuws te geven over de schoeben die er nog steeds niet waren. Helaas dezelfde dag niets vernomen waarop we zelf weer actie hebben ondernomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service.

Nvt

Sneller leveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levertijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: