goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

We hebben onlangs schoenen gekocht via de website. Helaas paste ze niet en we zijn naar Veghel gereden om ze te versturen via de winkel.Daar werden we helaas niet goed behandeld en we moesten ze maar bij de buurman versturen. ( boekhandel ) . We hadden de factuur en de rest van de documenten bij ons en daar stond duidelijk op dat we ze via de winkel zouden kunnen versturen. Helaas.

voldoende, een redelijke ervaring

De mail bij afhalen in de winkel zelf, wanneer de winkel het product zelf op voorraad heeft. Ik kreeg een bericht dat ik via PostNL een track en trace code zou ontvangen. Die bleef uit en het product bleek al gelijk in de winkel waar ik het wilde afhalen apart gelegd te zijn. Dat bleek nergens uit de bevestigingen/mails die ik hierover mocht ontvangen. Omdat ik het product eerder had willen ontvangen, heb ik nu de hele bestelling geannuleerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima, correcte afhandeling!

Betere communicatie direct na bestelling. Aangeven waar het product vanaf kom.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en accurate levering.

Nee

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie

Zet geen artikelen online die niet meer leverbaar zijn

zeer slecht, onaanvaardbaar

via de mail wordt een bestelling van ruim 300 euro gecanceld zonder echte reden! Dom want was er netjes gebeld was ik misschien voor een alternatief gegaan. Ook een mail hierover wordt niet beantwoord.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Website veel keuze aan schoenen.

Dat er in de winkel grotere maten schoenen komen en meer keuze aan schoenen. Want de bestelling paste me niet . En kon dus niet kijken welke maat me paste. Mvg wim

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel geleverd

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

grote voorraad

ik doe een bestelling van 1300 euro en alles lijkt voorradig.Ik krijg veel verschillende pakketten wat het erg onoverzichtelijk maakt en tenslotte wordt een groot deel van mijn order gewoon geannuleerd. Dit vind ik erg slecht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

Mijn skeelers werden geleverd, waarvan een wieltje los zit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijken website goede prijzen

Leveringssnelheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, what you see is what you get.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie dingen

Weinig keuze uit de maat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

verzending was eerst fout gegaan door de post waar Sport2000 niets aan kon doen maar door Sport2000 Heerhugowaard had ik toch nog op tijd mijn Bayern München jasje binnen. Zij hebben het direct weer opgestuurd. TOP SERVICE!

Nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel in de winkel. Duidelijke mails.

Zeer onduidelijk over het terugbrengen in de winkel. Volgens de site kan dit maar de winkel zegt vervolgens van niet. Overigens wel zeer vriendelijk en meedenkend personeel in de winkel. Verder zou de bestelling wat mij betreft sneller mogen.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: