Gewoon goed. Niks op aan te merken.

Niks op aan te merken.

Goede ervaringen met sport 2000

Goede ervaringen met sport 2000.

Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!

Prima webshop

Snelle levering, duidelijke site

Betrouwbaar en goed

Zeer duidelijke website, eenvoudige en snelle afhandeling, Levering ging ook binnen 2 dagen en het product voldeed geheel naar verwachting

Duidelijke site. Eerlijke prijs en snelle levering

Vlot en correct

Mijn bestelde schoenen kwamen netjes op tijd.

Snel geleverd + mooie schoenen.

Perfecte schoenen, alleen raar dat de schoenen 130€ kostte en op de doos 125€ staat.

Alles ging prima

Ik ben tevreden.

Goed!

Snelle levering, goede producten.

Niet goed!1111

Op 7 dec een voetbaltas besteld. Nog steeds niet binnen. Op 14 december gebeld om te vragen wat de status is. Het zou nagekeken worden en dan zou ik terug gebeld / gemaild worden. Het is nu 21 december en heb niks gehoord en nog steeds geen voetbaltas binnen.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

slecht

Ik ben een handschoen wezen passen in de winkel. Paste niet. Dus dezelfde online bestelt. Wat bleek: het plaatje op de website klopte niet met de tekst :( Zo krijg je niet wat je wilt, terwijl je daar bewust naar opzoek bent! Nu zit ik met een verkeerde handschoen zonder grip: waar het dus om ging. Jammer, voor dit bedrag is zelf terug sturen veel te veel gedoe!

Probleemloos

Van bestellen tot bezorging altijd probleemloos

Nike tech fleece besteld voor kerstcadeau krijg je 2 verschillende maten gestuurd.

Nike tech fleece pak besteld voor kerstcadeau. Krijg je 2 verschillende maten gestuurd(S&L). Vervolgens bel je op krijg je te horen stuur maar terug maar hebben het niet meer op voorraad nou en bedankt

Alles snel geleverd goed verpakt. En fijne webshop

Keurig geleverd

Keurig verpakt

Erg tevreden!

Duidelijke site, supersnel en keurig verpakt geleverd!

Goede afhandeling

Bezorging in winkel is mogelijk, handig, omdat je het dan meteen kan passen en evt. retourneren. Hoewel ik dat niet hoefde te doen, want de maar was prima.

Mijn bestelling is snel verzonden. Toen ik de bevestigings email zag was ik bang geworden dat het lang zou duren omdat de filialen zouden kijken door wie de tas verzonden moest worden. Maar binnen 3 dagen was mijn padeltas er al.

Snelle verzending, netjes verpakt

Snel verzonden, netjes bezorgd en netjes verpakt.

Duurde een beetje lang maar wel goed aangeleverd

Pakket op 30 nov besteld 7 dec was het pas binnen in de winkel. Verder was het wel goed verpakt en ook netjes. Alles zat erbij dus opzich wel tevreden.

Duurde een beetje lang maar wel goed aangeleverd

Zeer goed en dik tevreden

Bestelling en levering zijn snel en zonder problemen verlopen. Daarnaast was het product aanmerkelijk goedkoper dan elders.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: