Snelle levering, mooie schoenen!

goed en snel geleverd!

goed en snel geleverd! voor herhaling vatbaar

Mijn bestelling is snel verzonden. Helaas pasten de schoenen niet. Retouren is er makkelijk en snel afgehandeld.

Goede en snelle sevice

Prima geregeld

De winkel waar ik het kon ophalen in Heemstede is helemaal top en ontzettend fijn personeel

Snelle levering correcte afhandeling

Snelle levering en goede communicatie Retourproces nog wat ouderwets met invullen van nummers maar correcte afhandeling verder

Prima, tevreden

Tevreden, voor het eerst besteld, snel geleverd en product ontvangen kloppend met beschrijving. Wel verzendkosten maar door de lagere prijs van het product alsnog voordeliger

Echt een aanrader

Ik had vrijdag avond voetbal schoenen besteld. En heb ze maandag netjes ontvangen. Echt een aanrader. Ze zijn snel en netjes! Schoenen waren ook perfect!

Er word moeite gedaan om het product zsm te leveren. Volgende dag al in huis. Snelle levering van uitstekend produkt

Die Asics blijven Top.

Paar jaar geleden test gedaan welke hardloopschoenen ik nodig had. En elke jaar kan ik gewoon nieuwe bestellen het type wat ik nodig ben. Top. De nieuwe hardloopschoenen Asics GT 2000 zijn alweer uitgetest en lopen weer lekker goede demping.

Juiste artikel,

Slechte en onvriendelijke service sport2000 Doetinchem

SLECHTE SERVICE bij Claus Sport2000 Doetinchem. Onze dochter, 12 jaar oud, trots op haar nieuwe voetbalschoenen, Nike Superfly 10 Academy Mercurial Dream Speed Nike. Ze zijn nog geen week oud als ze stuk gaan, 1 training en nog geen hele wedstrijd. Tijdens haar 1e wedstrijd gaat de stof stuk van het voetje. Meteen dezelfde dag de winkel gebeld. We moesten even langs komen. Resoluut en duidelijk wordt in de winkel te kennen gegeven dat we het bij de tegenpartij moeten verhalen, een speler is bij haar op de voet gaan staan. Volgens mij moeten voetbalschoenen ergens tegen kunnen tijdens een wedstrijd! Geen vriendelijke en fijne service, de laatste keer dat wij er kwamen!

Service boven verwachting.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het product was niet op voorraad, maar ik kreeg als alternatief een nieuwer model. De volgende dag werd het al thuisbezorgd. Zulke service kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen!

Goed en snel geregeld.

Goede en tijdige informatie omtrent mijn bestelling.

Zie hierboven en de bestelling was snel geleverd.

Snelle verzending, goede prijs kwaliteit

Blij met mijn rokje ..

Onduidelijke communicatie over levertijd

Het assortiment is prima en de webshop winkelt ok. Schoenen (Nike) ook prima. Wat jammer was dat deze schoenen uit Purmerend moesten komen maar dat het klaarzetten snel gemeld werd maar dat ik er achteraan moest bellen na 2 dagen om het pakket in een auto te krijgen. Blijkbaar was er weinig aandacht voor om het ook werkelijk bij de klant te krijgen.

Gebruiksvriendelijke webshop, snelle verzending.

Super!! Eventueel ook heel gemakkelijk retourneren.

Kwaliteit product

Helaas heb ik de verpakkingen geopend, erg veel spijt. Materiaal is dun en bij 1 keer dragen zitten er gaten in! Jammer

Alles naar wens

Gekregen wat ik verwacht had. Informatie over bestelling was netjes. Bezorging was naar wens. Prijs was zeer aantrekkelijk.

Snelle en vriendelijke afhandeling van mijn online bestelling (ophalen in winkel)

Snel geleverd en leuke prijzen!!

Prima product, prijs, afhandeling

Prima product en goede prijs. Schoenen kwamen binnen 3 dagen aan.

Prima.

Goed en snel afgeleverd bij sport 2000 winkel

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: