Jullie zijn wel heel benieuwd om deze mail twee keer te sturen. Beetje jammer vind ik dat. Maar goed mijn ervaring is dat ik niets meer bij jullie bestel. Je krijgt een bevestiging maar verder hoor je niets meer. Terwijl dat er wel bij staat. Dan moet je er zelf twee keer achteraan mailen om een reactie te krijgen. Volgende keer wordt het toch weer bol.com
Beste Danielle, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met ons en niet meer bij ons wilt bestellen. Gelukkig zien we in het systeem dat je bestelling goed is afgeleverd bij je en hopen we dat je er veel plezier van hebt. Met vriendelijke groet, Sport 2000 Klantenservice, Kelly
Snelle levering. Goede prijs. Geen verzendkosten bij click and collect.
Mooie Nike's en voor een voordelige prijs!
Veel plezier van je bestelling, we zijn blij dat je tevreden bent en zien je graag weer terug :) Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Dankjewel Lisette voor je mooie score, dit betekent dat je blij bent en daar doen we het allemaal voor. We hopen dat je veel plezier hebt van je artikelen. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Sportschoenen gekocht, bleken later een fabricagefout te hebben (abnormaal veel slijtage). Na contact mochten we ze terugsturen en hebben inmiddels nieuwe ontvangen.
Hai Otto, Super dat je direct contact met ons hebt opgenomen, we zijn er voor om o.a. dit soort problemen op te lossen. Fijn dat je weer een nieuw paar in huis hebt en we hopen dat je er veel plezier van hebt. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Mijn product zou ik in de winkel ophalen nooit een mailtje gehad dat het er lag
Hi Diana, Wat vervelend dat je geen bericht hebt ontvangen dat je pakketje klaar lag in de winkel. Helaas belanden sommige mails in de spambox, of kan er een enkele keer systematisch iets verkeerd gaan. Excuus hiervoor! We hopen dat je inmiddels veel plezier hebt van je bestelling :-) Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Ik vind de schoenen iets minder dan de andere Nike air Max LTB modellen verder goed verzorgd
Hi Patrick, Wat jammer dat je dit paar wat minder lekker vind zitten. We zullen dit doorgeven aan onze inkoopafdeling. Hopelijk heb je ze inmiddels goed ingelopen waardoor ze nu wel lekker aan je voeten zitten. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
De levering was snel. Het pakketje kwam in twee delen. Maar dat hinderde niet. De shirts die ik besteld had waren zoals ik had verwacht. Fijne pasvorm en juiste maat.
Hi Lotte-Carlijn, Fijn dat je blij bent met je bestelde artikelen. We hopen dat je er veel plezier van hebt. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet. Kelly. Klantenservice Sport2000.
Bestelde artikelen werden volgens PostNL afgeleverd maar ik heb ze niet ontvangen. Drie weken na datum nog geen verklaring laat staan een compensatie ondanks herhaaldelijk contact te hebben opgenomen. Nooit eerder meegemaakt ...
Hi Eddy, Super vervelend dat je bestelling niet bij je bezorgd is. Excuus hiervoor. Helaas is je bestelling zoek geraakt en is er uit het onderzoek van postNL gekomen dat je bestelling als vermist is opgegeven waardoor wij het aankoopbedrag aan je hebben terug betaald. Nogmaals heel spijtig dat dit gebeurd is, we gaan er vanuit dat dit niet meer gebeurd. Met vriendelijke groet, Kelly. klantenservice Sport2000
Laats een trainingsjack gekocht maat L . Bij het aantrekken bleek dat de armsgaten te klein waren waardoor ik met pijn en moeite mijn handen erdoor kreeg.
Hi Willemijn, Wat vervelend dat je een klacht ondervind van je jack. Wil je contact met ons opnemen, dan lossen we dit graag voor je op: 088-5440500 Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
2 verschillende producten besteld. 2 van dezelfde producten ontvangen. 2 producten MAN maat XL besteld. 2 producten JONGEN maat ?? ontvangen. Gelukkig was mijn dochter er heel blij mee, die zijn nu voor haar! Ik ben heel teleurgesteld.
Hi Mark, Wat vervelend dat er wat mis is gegaan bij je bestelling. Onze excuses hiervoor. Gelukkig is je dochter blij, we hadden ook graag gehad dat jij blij was. Mocht er in het vervolg weer iets mis gaan, neem dan direct contact met ons op dan kijken we graag naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000
Volgens afspraak geleverd. Broek voldoet aan mijn verwachtingen
Hi Jozefien, Fijn dat je tevreden bent, hopelijk heb je veel plezier van de geleverde artikelen. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Snelle levering van product gezien feestdagen periode duim omhoog
Dankjewel Yannick, super fijn zo een tevreden klant :-) Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
De order werd opgesplitst in 2 pakketten vanuit 2 verschillende winkels. Verpakking en verzending waren correct.
Hey Dennis, Dankjewel voor de mooie 10 als score! De spullen komen in meerdere delen wanneer de artikelen niet meer vanuit 1 filiaal te leveren zijn. Super fijne optie, zodat de voorraad groter is en we meer klanten blij kunnen maken. Veel plezier van je bestelling :-) Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Een aanrader
Dankjewel Ina. We hopen dat je bestelde artikelen bevallen en hopen je gauw online weer te zien! Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Dankjewel Arie voor de fijne review! Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Gewoon goed.
Dankjewel Jos voor je fijne beoordeling! Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
De sportbroek en trui die ik heb besteld was snel binnen en past precies. Voldoet aan verwachting.
Super Helma, we zijn blij dat alles naar verwachting is en we hopen dat je er veel plezier van hebt. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Snelle levering.
Hai Lorrainne, Fijn dat je tevreden bent en bedankt voor de mooie 7 :-) Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Snel.
Hi Ineke, Fijn dat je tevreden bent en bedankt voor de review! Veel plezier van je artikelen :-) Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Had een nike tech fleece hoodie voor mijn zoon besteld. Hun waren nog 1 van de weinig winkels waar ik het in een wat kleinere maat kon bestellen. Levertijd had alleen wat sneller gekund.... Verder prima service
Hi Marielle, Wat fijn dat wij de kleinere maat nog beschikbaar hadden voor je zoon. De levertijd duurde inderdaad iets langer dan normaal, dit vanwege de kerstdagen die er tussen zaten. Excuus hiervoor. We zijn blij dat de hoodie bij jullie terecht is en we wensen je zoon er veel plezier mee :) Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Prima service en plezierige medewerkster, die mijn vergissing - verkeerde maat - zeer efficiënt en adequaat heeft verhopen.
Hai Carolien, Wij doen altijd ons uiterste best om de klanten tevreden te houden, en we zijn blij dat dit bij jou gelukt is. Dank voor de mooie 10! We wensen je veel plezier van je bestelling en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Snelle levering en prima kwaliteit
Super fijn dat je zo tevreden bent Hanneke. Fijn om te lezen. We hopen dat je plezier hebt van de bestelde artikelen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Plesmanstraat 1
3833LA Leusden
SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: