Wegens het klein vallen van de bestelde schoenen werd ik voor levering gebeld om de maat goed af te stemmen. En ze passen super!
Hi Marieke, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het uiteindelijk voor, tevreden klanten :) Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice
3 trainingspakken besteld. 2 dagen later krijg ik een mail dat 1 van de 3 niet leverbaar zijn. Jammer dat de voorraadlijst op de websitebezoek niet klopt. Daarnaast….dinsdag besteld en ik weet nog niet wanneer ik de pakken zal ontvangen. De link van post.nl geeft sinds gisteren aan “nog geen pakket ontvangen”
Hi, helaas kan het voorkomen dat de winkelvoorraad niet gelijk loopt aan het online voorraad systeem waardoor wij soms een artikel moeten annuleren. Elk uur word het voorraadsysteem gerefresht, het kan zijn dat jij precies toen de pakken hebt besteld. Wij gaan er vanuit dat je inmiddels plezier hebt van de 2 pakken die wel geleverd zijn. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
scheenbeschermers waren snel gevonden, makkelijk besteld en snel geleverd.
Bestelling geleverd vanuit filiaal Kampen. Prima product, snelle levering.
Besteld via de online winkel. Zodra je besteld hebt krijg je een mail met de melding dat jouw bestelling bij verschillende vestigingen wordt aangeboden en dat je een mail krijgt als je bestelling is opgepakt door een winkel. Op woensdag begin van de middag heb ik mijn bestelling gedaan. Op woensdag eind van de middag gebeld met de klantenservice met de vraag of mijn bestelling al is opgepakt. Dat was nog niet het geval en er zou een mail gestuurd worden naar de winkel waar mijn bestelling opgepakt moest worden met de vraag of dit zo snel mogelijk kon gebeuren (ik had mijn schoenen vrijdag eigenlijk nodig). Vrijdag (!) kreeg ik de mail van PostNL dat mijn zending is aangemeld. Tussen woensdag en vrijdag had ik geen idee hoe het er met mijn bestelling voor stond. Is er geen enkele winkel die mijn bestelling oppakt? Duurt dit altijd meerdere dagen? Die zaterdag wel direct mijn bestelling ontvangen.
prima zoals verwacht.
Ik heb een vijftal produkten besteld. Die werden geleverd vanuit 3 verschillende filialen. Deze kon ik niet in Venlo sport2000 retourneren. En ze moesten ook alle 3 afzonderlijk geretourneerd worden. Veel werk.
Hai Kim, Alle Sport2000 winkels zijn franchise. Elke winkel heeft zijn eigen administratie. Dit maakt het "vele werk". De winkeliers doen er altijd een gratis retourlabel bij, zodat je je bestelling kosteloos kunt retourneren. Het is alleen even goed opletten wanneer er meerdere producten besteld zijn dat het naar de juiste winkelier retour gestuurd wordt. We hopen dat de producten bij de volgende bestelling naar wens zijn zodat je ze niet hoeft te retourneren maar er veel plezier van hebt :) Met vriendelijke groet. Kelly. Klantenservice Sport2000.
De levering was perfect. Het pak paste niet. Direct teruggestuurd in de originele verpakking op 29-8-2022. Melding ontvangen dat het pakket bezorgd is op 30-8-2022. 19-9-2022 nog geen geld terugontvangen. Vriendelijke groeten; R.J.G. Jacobs.
Beste Jacobs, Je hebt wel erg lang op je geld moeten wachten. Onze excuses hiervoor! Neem de volgende keer direct contact met ons op, dan gaan we er achteraan voor je. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Ik had een bestelling gedaan om te laten leveren in de winkel. Na de bevestiging van betaling heb ik niks meer vernomen. Klantenservice gemaild, niks gehoord. Gebeld, ze hadden het te druk. Uiteindelijk heb ik de winkel gebeld, blijkt mijn bestelling daar al lang te liggen. De medewerker had het over AVG en dat ze me daardoor niet kunnen bellen, omdat gegevens niet mogen worden uitgewisseld. Ik heb zelf veel met AVG gewerkt en dit is gewoon onzin, je kan daarvoor nooit problemen krijgen met de AVG, het is geen bijzondere of gevoelige informatie en het staat de klantenservice in de weg. Erg stom dus. Mijn advies is om je eens echt goed bij te scholen over hoe de AVG werkt en daarna je beleid aan te passen, zodat je goede klantenservice kan leveren. En je systeem nakijken hoe het kan dat ik nooit een mail heb gekregen dat mijn pakket klaarligt. Succes!!
Hai Roos, Wat vervelend dat het zo gelopen is. Ik ga er vanuit dat je rechtstreeks contact hebt opgenomen met de leverende winkelier? De winkelier heeft inderdaad enkel de adres gegevens van de klant. Zij kunnen deze bij ons opvragen. Je kunt het beste contact met ons opnemen wanneer je een online bestelling plaatst. Wij kunnen je voorzien van alle informatie betreft je bestelling. We hopen dat je bestelling goed en correct geleverd is en je er veel plezier van hebt. Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Meerdere artikelen besteld. Het ene pakket komt netjes de volgende dag aan, de andere een dag later. In het retour formulier staat, dat de artikelen ook bij een willekeurige winkel van Sport 2000 kan worden ingeleverd. Helaas worden de pakketjes hier geweigerd. Graag dit uit jullie formulier halen! Retouren per post, snel afgewikkeld en terug betaald.
Hi Erik, Wat vervelend dat je pakketje is geweigerd bij de winkel. Dit is een foutje, je mag je pakketje bij elke sport2000 winkelier retourneren. Onze excuses hiervoor. Fijn dat de afhandeling verder soepel is verlopen. Graag tot de volgende keer :) Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
Tevreden
Top!!
Snelle levering, duidelijke communicatie, goede producten
Product correct en op tijd geleverd
Fijne ervaring voor de eerste keer !
Snelle levering.
Op maandag voetbalschoenen besteld. In het weekend nog geen track en trace code gekregen. Op dinsdag gebeld, zouden contact opnemen met de winkel waar de vraag uitstond en ik krijg aan het eind van de dag een track en trace code. Woensdag nog niets gehad, wederom gebeld, kreeg weer hetzelfde te horen, aan het eind van de dag kreeg ik een track en trace. Donderdag nog niets gehad, wederom gebeld, ik zet het uit naar een andere winkel want de eerste winkel daar krijg ik geen contact mee. Op vrijdag nog steeds niets vernomen. Zaterdag maar weer gebeld, hebben de order inmiddels naar 4 winkels uitgezet, maar niemand stuurt mij de door mij bestelde voetbalschoenen op, ik zal contact opnemen met de winkel en dan stuur ik een mail binnen een half uur. Nooit geen mail gehad en heb wederom gebeld en gezegd dat ik het wil afbestellen want na bjnna 2 weken nog geen voetbalschoenen en steeds aan het lijntje worden gehouden vind ik echt een slechte zaak! Hopelijk hoef kk ook geen 2 weken te wachten op minn terug betaling. En ben dan ook zeer teleurgesteld in sport2000
Hai Kim, Wat een pech met je bestelling! Onze excuses hiervoor. Je bestelling heeft inderdaad meerdere winkels bereikt, helaas zonder resultaat. De schoenen waren overal uitverkocht. Helaas is het online systeem niet direct verbonden aan het kassa systeem in de winkels waardoor de voorraad een halfuur tot een uur achterloopt. We zien gelukkig dat het geld netjes aan je is terug betaald. Mochten wij in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag klaar voor je. Met vriendelijke groet. Kelly. Sport2000 klantenservice
Ondertussen paar keer besteld en bevalt mij prima. Misschien een keer een dag langer wachten, maar de service is er dan ook naar. Een aanrader.
Wat is besteld, is geleverd. Geen klachten.
Perfecte maat, goede kwaliteit en snel geleverd
Kwalitatief goed produkt en prima prijs
Ik heb voetbalschoenen gekocht ter waarde van 160 euro. Deze waren te groot. Ik heb ze de volgende dag terug gestuurd. Nu wacht ik al een week op mijn geld en nog niks gehad. Slecht zaak..
Hi Urbian, Wat vervelend dat je een week op je geld hebt moeten wachten. Je mag ons altijd bellen als je vragen hebt betreft je bestelling of betaling. Wij kijken het graag voor je na. We gaan er vanuit dat je inmiddels het aankoopbedrag terug hebt :-) Met vriendelijke groet, Kelly. Klantenservice Sport2000.
snelle levering, prima product
Had de eerste keer wat besteld, wat snel geleverd was. Helaas paste het niet stuurde het terug en had vrij snel de betaling weer terug. Daarna een nieuw product besteld en had dat opnieuw snel binnen.
Een andere kleur schoenen gekregen dan die op de plaatjes bij het artikel stonden
Hi Christa, Excuses dat je de verkeerde kleur schoen hebt ontvangen. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat er een verkeerde foto gekoppeld staat aan het artikel op de webshop, de schoenen zitten in de verkeerde doos of een foutje van de medewerker die niet goed heeft gekeken. Neem in het vervolg gerust contact met ons op, wij zoeken dit graag voor je uit zodat je de juiste schoenen die je besteld hebt ook daadwerkelijk ontvangt. Met vriendelijke groet. Kelly. Sport2000 klantenservice
Plesmanstraat 1
3833LA Leusden
SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: