Liever naar de winkel

Ik koop nooit kleding of schoenen online maar deze aanbieding kon ik niet laten lopen. Eerst sturen ze een totaal verkeerde maat dan ik besteld had, dus via de winkel terug laten sturen. Een dag later opnieuw de schoenen besteld want de aanbieding was écht té mooi. Gaat de bestelling naar alle filialen wie de juiste maat heeft. De een pakt de bestelling dezelfde dag nog op en een ander dagen later. Het heeft 6 dagen geduurd voor ik de 2e bestelling in huis had en gelukkig maar van één filiaal want je betaald €1,95 voor het retourneren. Stel dat er van vijf filialen schoenen worden gestuurd?! Dit zou toch anders moeten kunnen lijkt mij? Nee ik ga wel weer naar de winkel met altijd vriendelijk en leuk personeel.

Schoenen zoals besteld. Snelle levering en netjes op de hoogte gehouden via mail hiervan. Dik tevreden.

Bestelling zonder problemen verlopen

Geleverd zonder vertraging, makkelijk bestel proces. Goed dat ze werken met levering vanuit verschillende filialen waar nog voorraad is van betreffend materiaal.

geweldig

Ik ben heel blij met mijn nieuwe tennisschoenen. Zitten lekker. Deze heb ik zondagavond besteld en dinsdag werden ze bezorgd.

Goed snel

Snelle levering.

Top website

Snelle en verzorgde levering

Snelle en verzorgde levering van hardloopschoenen

Fijn!

Snelle levering. Goede artikelen.

Zet tevreden

Ben goed geholpen. Als verliep soepel. Goede kwaliteit producten.

Echt vriendelijk

Ze zijn vriendelijk over de telefoon, en ook heel behulpzaam.

Top service!

Ik heb 3 keer een nieuwe bestelling geplaatst, elke keer een andere maat. Ik had steeds de volgende dag mijn nieuwe bestelling in huis! Super service!

betaal baar en snel

betaalbaar en vrij snel geleverd

Goed product, snel geleverd.

Op zoek naar nieuwe voetbalschoen… gevonden op deze website. Snel besteld en op tijd geleverd. Fijn!!

Goed..

Alleen Ik wil een betaling doen maar er komt geen mail terug naar mij om in te loggen .

Pakket was snel aangekomen en is ook precies wat ik besteld had

uitmuntend

Snelle levering en schoenen van zeer goede kwaliteit en daarbij nogeens ontzettend leuk.

Leuke koopjes

Ik heb mijn Skechers bij Sport2000 in de aanbieding gevonden.

vandaag best morgen in huis.

Niet goed

Verkeerde schoenen geleverd. Geen melding van retour. En nog geen geld terug gekregen.

Goed door een zeer vlotte levering.

Alles perfect geleverd volgens afspraak.

Perfect product en snelle levering!

Aanrader!

Snelle en goede levering voor een prima prijs

Ik heb Nike voetbalschoenen besteld bij Sport 2000 en deze zijn keurig geleverd voor een prima prijs!

snelle levering en goede verpakking

artikel kwam mooi op tijd en was goed verpakt.

Klantenservice snapt er niks van.

3 artikelen besteld van mijn kerstpakketkadobon. 1 was niet voorradig. Dus ik krijg mijn geld terug? Maar wel verzendkosten voor die 2 artikelen rekenen. De verzendkosten voor het 3e artikel krijg ik vergoed, zeiden ze. Maar die krijg ik dus op mijn kadobon. Nu heb ik een kadobon van 3,95. Wat heb ik daar aan? Hier zijn meer mails aan voorbij gegaan, dan toen ik een huis kocht. Mijn laatste artikel was ook beschadigd door het labeltje dat ze eraan getagd hadden, maar daar heb ik maar geen werk van gemaakt. Genoeg gemaild.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: