Laden reviews...
283 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en heldere communicatie. Het aanbod en bestelervaring worden als prettig ervaren. Prijs-kwaliteitverhouding komt vaak positief naar voren en de medewerkers worden als vriendelijk en betrokken genoemd. De winkel scoort hoog op betrouwbaarheid en duidelijke informatie.
Ik raad iedereen aan een kijkje te nemen in de webshop of winkel in de buurt. Mike
22 August 2022
Mike
Kerkrade
Makkelijk te bestellen. Goede informatie.
21 August 2022
Anne Brandsma
Alkmaar
Sneakers besteld maar waren helaas te klein. Een maat groter was niet op voorraad. Retour is netjes en snel afgehandeld.
18 August 2022
Nilus
Bergen op Zoom
Hartstikke prima, alles snel gevonden en snel geleverd
Eva
Horst
Ik heb het verkeerde pakketje gekregen
Beveelt niet aan
Julian
Katwijk
In de bevestiging van de bestelling stond dat ik een track and trace code zou ontvangen. Die kwam echter niet. De schoenen gelukkig wel.
Jenny
Zwolle
Alleen jullie te weinig gefrankeerd dus ik moet 3,84 euro bijbetalen.
Ben Noordermeer
Brielle
Snelle levering, product zoals omschreven
Mark
Beveelt niet aan
P.
Leidschendam
Beste P.
Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over de levertijd. SPORT 2000 streeft ernaar bestellingen binnen 3 werkdagen te leveren. Veelal worden bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen uitgeleverd. Nadat de winkelier het heeft overgedragen aan postNL zijn wij afhankelijk van postNL, welke wegens drukte wat vertragingen kan oplopen.
Wij willen onszelf blijven verbeteren en zien daarom graag de feedback tegemoet betreft de mails die onduidelijk zijn. Deze kun je sturen naar:
[email protected]
Kelly. Klantenservice sport2000.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, precies zoals omschreven, zeker een aanrader
Jolanda
Almere
Netjes op tijd en goed verpakt
Ben
Soest
Joris
Venlo
Thirt besteld van paris saint germain en het past me zoon perfect, kan me zoon aan doen met voetbal training we zijn er zeer tevreden over .
Claudia
Utrecht
Hi Claudia, Super leuk dat jullie tevreden zijn. We wensen je zoontje veel voetbalplezier in zijn nieuwe shirt :)
SPORT 2000, Kelly
Besteld is maat 152 en opgestuurd is 164. Geen retour formulier aanwezig dus retourneren lastig. Website prima, maar opvolging door winkels incorrect.
Martijn
Haarlem
Hai Martijn,
Wat ontzettend jammer dat je de verkeerde maat hebt ontvangen. We zien dat de retourprocedure gelukkig goed is afgerond.
Mocht dit in de toekomst weer gebeuren, waar we natuurlijk niet vanuit gaan, neem dan gerust contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat je het juiste artikel ontvangt.
Alles soepel verlopen
E. Leushuis
Borne
Veel plezier van je bestelling :-)
Excellent service
4 August 2022
Omar
Nieuw-Vennep
Hi Omar, Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar worden we, net als jij, blij van :)
Klantenservice, Kelly
Besteld en heel snel geleverd, mooie schoenen!
M
't Zand
Hai Marlies,
Veel plezier van je nieuwe schoenen. En hopelijk tot de volgende keer.
Klantenservice, Kelly
Ik vond het een snelle levering en de producten waren zoals verwacht.
Ruben
Enschede
Hi Ruben,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent en de producten naar wens zijn.
Wij wensen je er veel plezier van.
Klantenservice, Kelly
Sportschoenen besteld, snel en netjes geleverd.
Karin
Tilburg
Hi Karin,
Heel fijn dat alles zo goed en snel is verlopen. Veel plezier ervan en graag tot de volgende keer.
Klantenservice, Kelly
Mijn zoon heeft een Nike short besteld. Een product die bij vele winkels als uitverkocht was. Gelukkig snel geleverd door Sport2000.
Ilona
Assen
Hai Ilona,
Wat leuk dat je zoon het broekje bij ons heeft gevonden!
We wensen hem er veel plezier van,.
Klantenservice, Kelly
Van bestellen tot bezorgen prima geregeld
Karin
Smit
Hi Karin,
Superrr! Bedankt voor de mooie waardering.
Graag tot de volgende keer.
Niets veranderen.
28 July 2022
Cathy
Mulder
Hi Cathy,
Bedankt voor de review! Goed om te horen dat we niets hoeven te veranderen. We doen er alles aan om de klanten zo tevreden mogelijk te houden :)
Klantenservice, Kelly
Snelle levering en mooie aanbieding
25 July 2022
Marloes
Tilburg
Goed georganiseerde webwinkel.
25 July 2022
Cynthia
Spijkenisse
SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop:
Plesmanstraat 1
3833LA Leusden