Erg goed.

Snelle levering. Goede prijs.

Prima, niks mis mee

Prima ervaring, snel geleverd. In de toekomst zal ik zeker weer bij jullie bestellen

Teleurstelling

Heb nike zaalvoetbalschoenen besteld deze waren helaas te klein ondanks een ruim genomen maat. Hier kan sport2000 niet veel aan doen. Ligt aan merk maar een melding dat de schoenen kleiner uitvallen (op de site) had veel bespaard. Helaas was de juiste maat niet op voorraad. De afhandeling en terug betaling was supersnel. Ik kon het product gratis terug sturen en binnen een paar dagen had ik mn geld.

Goede website en snelle levering

Bestelling en retour nog niet afgerond

Wil wel beoordeling maken maar heb nog niets vernomen van mijn retour

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering en een goede prijs

Geen complete levering

2 kinderpakken besteld met pet. Waarvan 1 pet niet meegeleverd is en de andere pet zo groot is dat zelfs mijn man het niet past. De jongens vonden het erg jammer. Telefonisch contact gehad, maar ook niet geheel duidelijk hoe en wat betreft de pet en of we nog een juiste krijgen.

Topservice en snelle levering

Makkelijk online bestellen en snelle levering

Niet goed

Ik heb 2 weken geleden nieuwe voetbalschoenen bij jullie gekocht. Mijn zoon heeft er nu 2x mee gevoetbald en ze zijn nu al kapot. Ik zou het erg fijn vinden als er iemand contact met mij opneemt hierover. Met vriendelijke groet Nicole Fielt

snel

Prima snelle levering.

Prima levering van voetbalschoenen

Snel geleverd en prima product

Goeie service

Fijne ervaring, medewerker heeft gebeld voor juiste maatvoering van schoen! Om teleurstelling te voorkomen!

prima service

Goede schoenen en vorige keer met ruilen prima afgehandeld.

Inmiddels twee weken geleden heeft mijn zoon een retour gedaan en nog geen terugbetaling gezien.

Een retour gedaan twee weken geleden. Via de email heb ik sport 2000 gecontact ,maar geen antwoord gekregen op mijn vraag en het bedrag is nog steeds niet retour op mijn rekening.

Snelle en keurige levering

Keurig bedrijf

Dramatisch

Eerste bestelling; meteen fouten producten geleverd. Terugbetaling duurde lang, en het terugstorten van tegoed op de cadeaukaart moest ik zelf nog meerdere keren achteraan voor het geregeld was.

Geen problemen gehad, snel geleverd :)

Slecht zeer slecht

Wacht al bijna 6 weken op een cadeautje dat ik voor me kleine broertje had besteld die voor zijn verjaardag was en heb het nog steeds niet binnen heel slecht dit

Prima service goede websiite

Fijne ervaring en mooie schoenen geleverd gekregen

Schoenen stuk

Me air is nu al lek

Redelijk

Product ziet net iets anders uit dan op de foto. Terwijl het 6dagen heeft geduurd voordat het product geleverd was.

Zeer slecht

Bestel scheendekkers en handschoenen krijg alleen scheendekkers...

top

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: