Snelle levering.

Op tijd en netjes verpakt

Gelijk na bestelling een mail met informatie en bevestiging. Het pakket kwam precies aan op het aangekondigde moment. Sport 2000 heeft mij in voorgaande bestelling ook nog nooit teleurgesteld.

Nvt

Na mijn bestelling op een overzichtelijke website kreeg je een mail met daarin de routing van de bestelling. Na een paar dagen kreeg je een mail dat het pakket door een filiaal was afgeleverd. Het pakket was goed verpakt en voldeed aan de verwachting

Prima hoor

Product zag er goed uit. Alleen te klein dus retour helaas

Mijn terugstorting nog niet ontvangen

Mijn terugstorting nog niet ontvangen

Uitstekende bezorgservice

Snel en gratis thuizbezorgd

Goede service prima prijs

Prima prijs, op tijd geleverd

Snelle nette levering

Snelle nette levering

Ben zeer tevreden en raad het iedereen aan.

Vriendelijk en hulpzaam

Ik ben goed geholpen en ze waren vriendelijk. Uiteindelijk heb ik 2 paar schoenen gekocht.

Eerste keer online besteld. Snelle levering, gewoon goed!

Schoenen besteld, waren erg snel binnen.

We hadden in eerste instantie het verkeerde type product ontvangen, maar dit is prima hersteld!

Snelle verzending

Snel maar niet de juiste producten

Ik had 4 artikelen besteld en 2 artikelen waren niet de juiste artikelen. Artikelnummers kwamen ook niet overeen. Wel zonder problemen mijn geld teruggekregen.

Zoals het hort besteld ontvangen blij!

Snelle service, netjes afgeleverd

Uitstekende service

De mevrouw die mij hielp was heel vriendelijk hulpvaardig en deskundig.

Prima geregeld.

1e paar schoenen retour gestuurd i. V. M. De maat en gelijk geld terug. 2e paar snel geleverd. Prima voor elkaar.

Mooi

Mooi schoen

Snelle response

Prettig verlopen met de aankoop

Goed geregeld allemaal

Sport Schoenen

Na te koop ...niet liverbar... top

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: