Boxershorts besteld snelle en correcte levering

Lekker snelle levering en goeie spullen.

Snel, compleet en zonder afwijlkingen

Schoenen gekocht maar te klein, retour snel geregeld.

Prima snelle levering

Prima verpakt Snelle levering

Prima webshop .

Snelle verzending, goede en snelle retour afwikkeling

Snel levering

Nike legend react schoenen gekocht. Goede prijs voor deze model. Dit is de derde schoen van deze model die ik heb gekocht. Ze zitten lekker, de demping is goed en de qualiteit is geweldig. Meer dan 500km hardgelopen zonder einige schade aan de schoen. Deze model is vaak moeilijk te vinden. Snel geleverd en goed ingepakt.

Het is makkelijk te bestellen

Ik had schoenen en broek besteld Allen schoenen vind ik duur via online anders dan dat ik thuis gekrijgen. Ik heb hem nodig die reden had ik de schoenen gebruikt.

snelle levering en verwerking retouren

producten werden snel geleverd. eventuele retouren werden snel afgehandeld en gedeclareerd

Prima en flexibel

Snelheid in bestellen en ontvangst. Daarna snelheid in retourneren en nieuwe bestelling

Snelle levering en correct

Dramatisch

Ik bestel een slipper maat 43 voor mannen,krijg ik een maat 43 slipper voor vrouwen.Op de bestelbon stond zelfs herenslipper maat 43 door gekrast met pen.Ik wou zelf niet teveel moeite doen om de bestelling te retouren teveel moeite,wel geprobeerd om om te ruilen bij het Zaandam filiaal maar was niet mogelijk.met 1 woord triest dat een bestelling zo gaat.Ik bestel nooit meer bij sport 2000,en ook nog wel een trainingspak gekocht van €100 bij jullie. Jammer,. Dhr S.Bergen 0684105061

Prima levering prima product

Vlotte levering (volgbaar) Product zoals omschreven.

Tevreden

Goede en snelle service

Een overzichtelijke website met goede beschrijving bij de artikelen. Afspraken worden nageleefd, goede kwaliteit prijs vergelijking. De bestelde artikelen zijn binnen twee dagen geleverd.

Snel en netjes geleverd Mooie schoenen

Heel goed!

De bestelling was er snel, goed verpakt. Mooie skibroek.

Snelle levering en fijne laarzen

Snelle, goede levering van de schoenen

Supersnelle levering

slecht werd niet goed geholpen.

voortaan zal ik niet mijn spullen meer afhalen bij sport2000 of bij sport2000 bestellen werd erg slecht geholpen toen ik mijn bestelling kwam afhalen.

Goede site, prima aanbieding ,en zeer netjes,en snel verzonden.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snel en goed !

De schoenen die ik heb besteld waren erg mooi en veilig verpakt, ook was het pakketje er enorm snel !

Vriendelijk personeel en prima kwaliteit

Vriendelijk personeel en prima kwaliteit

Best wel goed.

Over het algemeen heel goed alleen misschien iets beter contact qua leveringen.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: