Perfecte snelle levering.

100% tevreden

Snelle levering en idem retour afhandeling

Snelle levering en idem retour afhandeling

Alles netjes en op tijd geleverd

Snel geleverd en makkelijk op te halen bij de winkel! Er zaten zelfs twee kleine presentjes in het pakketje.

Snelle levering, veel keus

Snel afgehandeld

Alles gevonden en goed op de hoogte gehouden

Snelle vriendelijke bediening en top producten

De kleur is afwijkend van de schoenen die besteld zijn

Echt Top

Wat een geweldige gast van Sport 2000 Oud-Beijerland die de bestelling aannam vanuit de web aanvraag! Echt top medewerker!! Belde me Nog over de bestelling en bezorging!!

Prachtig Ajax tenue voor mijn kleinzoon

Op zoek naar een kinder Ahax tenue vond ik deze bij jullie voor een goede prijs en een prima service

Goed product, snelle service

De schaatsen waren in mijn maat bijna nergens op voorraad. Hier wel en ik kreeg ze snel thuisbezorgd

Niks op aan te merken

Een paar voetballen en springtouwen besteld. Snel binnen, prima geprijsd. Helemaal tevreden.

Goede producten en een snelle service,ook met retourneren

Betrouwbaar om je spullen te kopen!

Prima webshop met veel keuze uit div artikelen.

Uitstekende webshop met ruime keuze aan sportartikelen en snelle levering na online bestelling.

Snelle duidelijke afhandeling en bezorging

Prima service, snelle levering

Zitten heel fijn

De schoenen zitten lekker ze lopen fijn Als je er mee rende voelt het als of je sneller Rend En als je voor de 1ste keer mee schiet dan lijkt het als of je harder schieten en kan passen

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering.

Het juiste produkt netjes en snel geleverd

Goede prijs, en snel geleverd!

goede website

Product besteld en bij de winkel laten leveren. Helaas geen actuele tijden op de site en rolluik in verband met de lockdown. Wij zijn twee keer voor niets geweest. Mooi verbeterpuntje.

Duidelijke webshop en snelle levering

Veel keuze aan voetbalspullen in allerlei prijsklassen dus een handige webshop om in een keer meerdere spullen te bestellen. Het werd snel geleverd

Flink

Flink en alles naar behoren

Goede voor mij bekende ervaring

Juiste bestelling, goede service

Prima in orde

Goed product. Snelle levering.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: